Το χθεσινό δημοσίευμα του notiareport.gr με τίτλο «Τρίζουν τα θεμέλια της Ανεξάρτητης Κίνησης» προκάλεσε την κινητοποίηση τόσο του Σπύρου Πανά όσο και άλλων «στρατηγών» του συνδυασμού.

Εσωτερική Ψηφοφορία

Ο Σπύρος Πανάς αναφέρθηκε στην διαδικασία που ακολούθησε για το ποιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού θα θέσει υποψηφιότητα για Αντιπρόεδρος του Δ.Σ, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 5 Μαρτίου.

«Το Σάββατο, μια μέρα πριν τις εκλογές συναντηθήκαμε οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της Ανεξάρτητης Κίνησης για να αποφασίσουμε ποιος θα γίνει Αντιπρόεδρος. Εγώ πρότεινα τον Δημήτρη Κιούκη ωστόσο αρνήθηκε. Στη συνέχεια πρότεινα τη Μαρία Σίνα καθώς είναι η πρώτη σε σταυρούς» τόνισε ο Σπύρος Πανάς.

«Σε εκείνο το σημείο, ο Δημήτρης Μπελετσιώτης εξέφρασε την επιθυμία του να είναι και αυτός υποψήφιος Αντιπρόεδρος με αποτέλεσμα να προτείνω να ψηφίσουμε όλοι μαζί (εκλεγμένοι σύμβουλοι) ανάμεσα στη Σίνα και τον Μπελετσιώτη. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας «έβγαλε» νικήτρια τη Σίνα» ανέφερε ο αρχηγός της Ανεξάρτητης Κίνησης.

Οι απουσίες των Μπελετσιώτη – Κοντονή

Στις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή αλλά και στην κλειστή συγκέντρωση της παράταξης την Δευτέρα, υπήρξαν δύο απουσίες που προκάλεσαν ποικίλα σχόλια.

«Προφανώς ο Δημήτρης (Μπελετσιώτης) στεναχωρήθηκε ή πικράθηκε για την απόφαση να γίνει Αντιπρόεδρος η Σίνα. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο, δεν έχει καμία βάση. Ψηφίσαμε μεταξύ μας και βγάλαμε τη Σίνα. Είναι πολύ απλό και δεν θεωρώ ότι είναι σοβαρό θέμα. Ναι, υπάρχει μια ένταση αυτή την στιγμή στην παράταξη αλλά θα περάσει».

Όσον αφορά την απουσία του Κοντονή και αν υπάρχουν ερωτηματικά για το μέλλον του στην παράταξη ο Σπύρος Πανάς δήλωσε: «Ο Κοντονής είναι «παιδί» της Ανεξάρτητης Κίνησης και παραμένει πιστός. Οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές».