Επιστολή στο notiareport.gr έστειλε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Σπύρος Πανάς δηλώνοντας ότι δεν θα συμμετάσχει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Η επιστολή

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Αισθάνομαι την πολιτική και ηθική υποχρέωση να σας ενημερώσω ότι δεν θα συμμετέχω ως υποψήφιος Δήμαρχος στις προσεχείς εκλογές.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους που με έχουν στηρίξει σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις και με εμπιστεύτηκαν πολιτικά σε μία πρωτόγνωρα δύσκολη περίοδο για την πορεία του Δήμου. Οι θέσεις μου ήταν πάντα σαφείς, τις εξέφραζα πάντα χωρίς φόβο, συγκρούστηκα όπου απαιτήθηκε , όχι για λόγους προσωπικούς αλλά για θέματα αρχών. Και έτσι θα συνεχίσω να πολιτεύομαι. Θεωρώ πως τόσο ο ίδιος όσο και η Ανεξάρτητη Κίνηση συμβάλλαμε θετικά στο να αποτελεί σήμερα ο Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμενης ένα πρότυπο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Με οδηγό το όραμα του Γρ. Κασιδόκωστα για μια πόλη σύγχρονη και συνάμα ανθρώπινη . Για μια πόλη που η ανάπτυξη θα βαδίζει αρμονικά με την ποιότητα ζωής των κατοίκων και τον σεβασμό στο περιβάλλον πορευτήκαμε 30 χρόνια τόσο στο Δήμο Βουλιαγμένης όσο και στον ενιαίο Δήμο. Θεωρώ πως αφήσαμε ανεξίτηλα το στίγμα μας στον τόπο που αγαπάμε. 

Η Ανεξάρτητη Κίνηση και εγώ αν και επιλέγουμε να μην δώσουμε αυτή την εκλογική μάχη θα παραμείνουμε παρόντες , στο πλευρό των δημοτών , υπερασπιζόμενοι τις αξίες μας και τα ιδανικά μας , το όραμα μας για έναν καλύτερο Δήμο με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο. 

Με την υπόσχεση πως η κοινή πορεία μας δεν σταματά εδώ , εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και ελπίζω όπως και κάθε δημότης , να έχουμε μια γόνιμη προεκλογική περίοδο , διάλογο υψηλού επιπέδου και ουσιαστικής αντιπαράθεσης προγραμμάτων.

Σπύρος Πανάς
πρ. Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμενης
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμενης