Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Μανώλης Δασκαλάκης και επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΠΟΛΗ», ανακοίνωσε την 1η ομάδα υποψηφίων συμβούλων που αποτελείται από 23 ονόματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αγαπητοί συνδημότες.

Πιστός στην δέσμευση μου, με ιδιαίτερη χαρά, σας ανακοινώνω την πρώτη ομάδα υποψηφίων του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΠΟΛΗ».

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ο Συνδυασμός μας, «ΝΕΑ ΠΟΛΗ -ΜΙΑ ΠΟΛΗ» αποτελείται από καινούρια, «φρέσκα» πρόσωπα, με ρομαντισμό, όραμα κι αστείρευτη ενέργεια, τα οποία ως ενεργοί πολίτες καθοδηγούνται ΜΟΝΟ από την ανιδιοτελή αγάπη για τον Δήμο τους και την διάθεση τους να παράξουν πραγματικό έργο.

Με ήθος, ειλικρίνεια και συνέπεια, έξω από παρασκηνιακές διαβουλεύσεις θα πορευτούμε έως το τέλος, διεκδικώντας την στήριξη και την ψήφο σας, μέσα από συγκεκριμένες θέσεις που έχουν ως μοναδικό τους στόχο την δημιουργία ενός Δήμου φιλικού προς τους πολίτες του με σύγχρονες διοικητικές δομές και ίση μεταχείριση.

1η ομάδα Υποψηφίων «ΝΕΑ ΠΟΛΗ -ΜΙΑ ΠΟΛΗ»

1. ΑΡΜΟΥΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ Σύμβουλος Επιχειρήσεων
2. ΒΑΙΜΑΚΗ ΣΟΦΙΑ Στέλεχος Ξενοδοχ. Επιχειρήσεων
3. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΡΕΤΗ Διοίκηση Επιχειρήσεων
4. ΓΙΑΤΡΑΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΡΑΝΙΑ Ιδιωτική Υπάλληλος
5. ΓΙΑΤΡΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ Ιατρός Δερματολόγος
6. ΓΚΟΥΜΑ ΙΛΙΑ Προγραμματίστρια
7. ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Digital Marketing
8. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Διοίκηση Επιχειρήσεων
9. ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τραπεζικός
10. ΖΟΥΖΟΥΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Σύμβουλος Πωλήσεων
11. ΚΑΚΑΡΑΤΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Οικονομολόγος
12. ΚΙΚΗ ΕΦΗ Έμπορος
13. ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΚΕΛΛΥ Ασφαλιστική – Επενδυτική Σύμβουλος
14. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ Τραπεζικός
15. ΛΕΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ Οικονομολόγος – Επιχειρηματίας
16. ΜΑΝΩΛΑ ΓΙΩΤΑ Έμπορος
17. ΝΤΕΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Πολιτισμική Τεχνολογία & Επικοινωνία
18. ΠΑΤΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Πολιτικές Επιστήμες
19. ΠΟΛΕΝΑΚΗΣ ΦΡΟΙΞΟΣ Επιχειρηματίας
20. ΣΑΞΙΩΝΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ Ιατρός Δερματολόγος
21. ΣΕΜΕΡΤΖΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Στέλεχος Ξενοδοχ. Επιχειρήσεων
22. ΤΖΑΒΑΛΙΑ ΣΑΣΑ Παιδοψυχίατρος
23. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΜΑΡΙΝΑ Ιδιωτική Υπάλληλος

Μανώλης Δασκαλάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος

Ποιος είναι ο Μανώλης Δασκαλάκης

O Μανώλης Δασκαλάκης κατάγεται από την Σητεία της Κρήτης.
Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο EST των Παρισίων.

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών & των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, εργάστηκε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σ’ ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ναυτιλίας και του τουρισμού.

Το 1997 ίδρυσε τον οργανισμό Amathus FCM – Greece, έναν πολυδιάστατο Τουριστικό Οργανισμό, διεθνούς εμβέλειας, που ξεχώρισε για την καινοτομία και το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών τουρισμού.

H διαρκώς αναβαθμιζόμενη σύγχρονη τεχνολογία, η σταθερότητα στις αρχές και το προσεκτικά επιλεγμένο ανθρώπινο δυναμικό, υπό την καθοδήγηση του Μανώλη Δασκαλάκη, οδήγησαν τον οργανισμό Amathus FCM – Greece, σε ανάπτυξη (ακόμη κι εν μέσω οικονομικής κρίσης) και στην απόκτηση διεθνών διακρίσεων από τον θεσμό World Travel Awards.

Σήμερα, η αξιοπιστία, η φήμη κι η αναγνώριση του επαγγελματισμού που χαρακτηρίζει τον Μανώλη Δασκαλάκη έχουν θέσει τον οργανισμό Amathus FCM – Greece ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις στην ανταγωνιστική, απαιτητική κι αναπτυσσόμενη αγορά του τουρισμού.

Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε μέσα από τοπικούς συλλόγους, στους οποίους διετέλεσε Πρόεδρος & Αντιπρόεδρος (για μεγάλα χρονικά διαστήματα), διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για την «γειτονιά» του.

Το 2010 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα και κατά την διάρκεια της θητείας του, έδειξε μία δίκαιη και δυναμική παρουσία ως Δημοτικός Σύμβουλος και Προέδρος Παιδείας (2012-2014) των σχολείων των 3Β.

Το 2014, αποφάσισε, να αναστείλει (προσωρινά) την ίδρυση ενός νέου Συνδυασμού διότι οι συνθήκες κι ο χρόνος που είχε στην διάθεση του, δεν επέτρεψαν την δημιουργία της ομάδας που θα ήταν σε θέση να υλοποιήσει το όραμα και το έργο που είχε σχεδιαστεί.