Και επισήμως την πρόθεσή της να διεκδικήσει τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ως επικεφαλής ψηφοδελτίου ανακοίνωσε η Μαρία Σίνα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εκπροσώπους του Τοπικού Τύπου, την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου.

Η Μαρία Σίνα επέλεξε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά της σχετικά με το όνομα του συνδυασμού και τους υποψήφιους συμβούλους που θα συμμετάσχουν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ανέφερε πως το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στους δημότες δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ενώ αποκάλυψε πως η πρώτη προεκλογική ομιλία της θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου.

«Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για μένα και για τους συνεργάτες μου. Θα φτάσουμε μέχρι το τέλος ότι και αν γίνει και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις» ήταν τα πρώτα λόγια της Μαρίας Σίνα.

Η υποψήφια Δήμαρχος τόνισε την ανάγκη να «νοικοκυρευτεί» ο Δήμος καθώς όπως ανέφερε υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια από τους δημότες προς την δημοτική αρχή. Οι προτεραιότητες της νέας δημοτικής κίνησης είναι το πράσινο, η ασφάλεια των κατοίκων, οι υποδομές της πόλης (δρόμοι,πεζοδρόμια), η βελτίωση των κοινωνικών υπηρεσιών και η εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων της πόλης.

Το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου έχει ολοκληρωθεί ωστόσο δεν έχει σταματήσει να αναζητεί πρόσωπα που επιθυμούν να ασχοληθούν με τα κοινά, στρέφοντας το βλέμμα της προς τα μέλη της Ανεξάρτητης Κίνησης. «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο σχετικά με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό μας. Είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι «ανήκουν» ακόμα στην Ανεξάρτητη Κίνηση. Έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε εκλογές».

Επιπλέον, η Μαρία Σίνα ανέφερε πως για το καλό της περιοχής και των κατοίκων της, είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο εφόσον ο Δήμαρχος δεν καταφέρει να εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή. Τέλος, η Μαρία Σίνα αναφέρθηκε και στον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης, Σπύρο Πανά λέγοντας πως της ευχήθηκε «καλή δύναμη» στη νέα της προσπάθεια.