Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για το 3ο δρομικό αγώνα της Race For Autism Gr, στο Δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Μετά την απόλυτη επιτυχία της περυσινής διοργάνωσης τον Απρίλιο του 2023 (sold out), στο Καβούρι η οποία προσέλκυσε πάνω από 1.000 συμμετέχοντες, το Race for Autism Gr επανέρχεται την Κυριακή 31 Μαρτίου στην ίδια διαδρομή δίπλα στη θάλασσα.
 
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στo Καβούρι, με στόχο να προωθήσει την ευαισθητοποίηση για τον αυτισμό και την ισότιμη συμμετοχή των ατόμων με νευροδιαφορετικότητα στα αθλητικά δρώμενα της χώρας.
 
r1
 
Η Πρόεδρος και ιδρύτρια της ΑΜΚΕ Race for Autism Gr κ. Άδα Σταματάτου, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κάνει τα τελευταία χρόνια για την αποδοχή και την ενημέρωση σχετικά με τον αυτισμό, ενώ ευχαρίστησε και τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο για την φιλοξενία και για την εν συναίσθηση του προς την αναπηρία.
 

Γρ. Κωνσταντέλλος: «Ο αθλητισμός είναι βασικός πυλώνας για μια υγιή συμπεριληπτική κοινωνία»

«Ο αθλητισμός, όπως και η υγεία και η εκπαίδευση, είναι ένας βασικός πυλώνας για μια υγιή συμπεριληπτική κοινωνία. Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στέκεται δίπλα στα άτομα με αναπηρία εμπράκτως και στηρίζει δράσεις που προάγουν την ισότιμη διαβίωση τους στην καθημερινότητα», δήλωσε ο κ. Κωνσταντέλλος, ανακοινώνοντας ότι στις 31 Μαρτίου θα σταθεί και ο ίδιος στη γραμμή της εκκίνησης μαζί με τους υπόλοιπους δρομείς.