Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του για την Θέτιδα Βούλας η οποία σε μια δύσκολη και απαιτητική αγωνιστική χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της, ολοκληρώνοντας την Α1 κατηγορία βόλεϊ γυναικών στην 4η θέση πίσω από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, εξασφαλίζοντας παράλληλα και την Ευρωπαϊκή της συμμετοχή για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Η 4η θέση για την Θέτιδα ήρθε μετά από πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της χρονιάς και για το λόγο αυτό αξίζουν οι αθλήτριες και το προπονητικό team πολλά συγχαρητήρια. Όχι μόνο γιατί κοίταξε τον Ολυμπιακό στα μάτια, όχι μόνο γιατί έφτασε στην τετράδα αποκλείοντας τον ΑΟ Θήρας αλλά και γιατί τα έκανε όλα αυτά μέσα από ατυχίες που χτύπησαν την ομάδα.

Παίκτριες όπως η Γαροφαλάκη έγινε βασική καθώς η Όλσον δεν ήταν απόλυτα υγιής, η Οκάρο αποκτήθηκε για βασική διαγώνια έχοντας το δικό της ταβάνι το οποίο και έπιασε για τα καλά και φυσικά με αλλαγή προπονητή μετά τα μισά της σεζόν. Η Χέιντεν έδωσε ότι περισσότερο μπορούσε, η Μανιατογιάννη απέδειξε ότι είναι λίμπερο πρώτης τάξης, η Παπαγεωργίου ήταν πιο ώριμη από ποτέ και η Μερτέκη «αναγεννήθηκε».

thetis-voulas

Η Θέτιδα Βούλας με συγκεκριμένο προϋπολογισμό και χωρίς αλόγιστες σπατάλες πήρε ότι περισσότερο μπορούσε από τις αθλήτριές της και μάλιστα την κατάλληλη στιγμή, όταν τα παιχνίδια χαρακτηρίζονταν ως «τελικός» πάντα έβρισκε τον τρόπο και κατακτούσε την νίκη. Η Θέτιδα αντιμετώπισε στα ίσα ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ, μεγαλύτερες δυνατότητες και πολλές φορές τις κέρδισε.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η Θέτιδα έφερε τον κόσμο της Βούλας κοντά της καθώς σχεδόν σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια το κλειστό «Γεώργιος Γεννηματάς» ήταν ασφυκτικά γεμάτο ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι σε πολλούς αγώνες κυρίως κόντρα σε ΟΣΦΠ, ΑΕΚ και ΠΑΟ υπήρχαν και φιλοξενούμενοι φίλαθλοι χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό περιστατικό.

Κατά γενική ομολογία τα παιχνίδια της Θέτιδας μετατρέπονται σε γιορτή του βόλεϊ. Μπορεί η σεζόν να ολοκληρώθηκε όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου έχει σηκώσει ήδη μανίκια και ξεκινά τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

«Συνεχίζουμε από τώρα να χτίζουμε το μονοπάτι για την επόμενη αγωνιστική σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη και σας περιμένουμε όλους κοντά μάς, ώστε να απολαύσουμε ακόμη πιο όμορφες, ακόμη πιο ιστορικές στιγμές για την ομάδα γυναικών και τον σύλλογό μας», αναφέρει η διοίκηση της Θέτιδας Βούλας.