Με μια νίκη που χρίζει τους παίκτες μας και μαθηματικά Πρωταθλητές Β ΕΠΣΑΝΑ, μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος, συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ανδρική μας ομάδα ποδοσφαίρου της Βουλιαγμένης.

Στα πλαίσια της 29ης Αγωνιστικής στον αγώνα που διεξήχθη τη Κυριακή 28 Απριλίου στο Δημοτικό γήπεδο Αγίας Άννας, η ομάδα μας κέρδισε με σκορ 0-7 την ομάδα της Δόξας Αγίας Άννας.

Champion-23-24

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ αμφίρροπο, με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους και τους παίκτες μας να δείχνουν υπομονή στο παιχνίδι τους. Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι παίκτες μας έδειξαν απειλητικοί με τον ιδιαίτερα δραστήριο για ένα ακόμη παιχνίδι Κοσμόπουλο (8′) να δέχεται μεγάλη μεταβίβαση από τον Εστυλιανίδη και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να λέει όχι στον επιθετικό μας. Η ομάδα μας  και κατάφερε να προηγηθεί με πέναλτι του Εστυλιανίδη (31′) μετά από ανατροπή στον Κοσμόπουλο που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Η γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, μας έδωσε δυνατότητα να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ με το με το Καρβούνη (37′) με εκπληκτικό σουτ στη κίνηση . Ο Εστυλιανίδης (43′) με άψογη κοντινή κεφαλιά ύστερα από εκπληκτική σέντρα του Κοσμόπουλου ανέβασε και άλλο το δείκτη του σκορ, με το 0-3 να σφραγίζει τις προσπάθειές των 22 ποδοσφαιριστών για το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη να φτάσει στην επιτυχία και κατάφερε να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο. Ο Θωμαΐδης (47’)  έκανε το 0-4 πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ. Η παρουσία του Μράντι έδωσε ταχύτητα στην δεξιά πλευρά της ομάδας, με τον παίκτη μας να πραγματοποιεί ωραία ατομική ενέργεια και να σερβίρει στο Θωμαΐδη (54′) που ανέβασε και άλλο το δείκτη του σκορ κάνοντας το 0-5. Η ομάδα μας σημείωσε δύο ακόμη τέρματα με το Σπυρόπουλο (81′) να πραγματοποιεί το 0-6 και τον ίδιο παίκτη (85′) λίγα λεπτά αργότερα με κεφαλιά να κάνει το 0-7 που  ήταν και το τελικό σκορ  της αναμέτρησης.