Την ανεξαρτητοποίηση του από την παράταξη «Κύμα Ενωμένων Πολιτών» του Δημήτρη Δαβάκη ανακοίνωσε την Πέμπτη 31 Μαρτίου  ο τοπικός σύμβουλος της δημοτικής ενότητας Βούλας, Στέλιος Κλήμης
 
«Ύστερα από δυόμιση χρόνια έντονης παρουσίας με την παράταξη Κύμα Ενωμένων Πολιτών Δημήτρης Δαβάκης, αποφάσισα για λόγους που θα αναλύσω τις επόμενες ημέρες, να αποχωρήσω.
Θα συνεχίσω να εργάζομαι όπως εργαζόμουν μέχρι το τέλος της θητείας μου γιατί αυτό έχω μάθει να κάνω», τονίζει ο Στέλιος Κλήμης. 
 
Η επιστολή αποχώρησης από την παράταξη «Κύμα Ενωμένων Πολιτών»
 
Αξιότιμε κύριε πρόεδρε και αξιότιμα μέλη του συμβουλίου της Δ. Ε. Βούλας :
Με την επιστολή μου αυτή, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου να αποχωρήσω από την παράταξη Κύμα Ενωμένων Πολιτών Δημήτρης Δαβάκης και να ανεξαρτητοποιηθώ.
 
Σας ενημερώνω επίσης πως, προτού σας αποστείλω την απόφασή μου, ενημέρωσα τον Κο Δημήτρη Δαβάκη με ηλεκτρονική επιστολή στις 25/03/2022, αλλά και σε δια ζώσης συνάντηση στις 29/03/2022. Ως εκ τούτου, θα σας παρακαλούσα Κε Πρόεδρε να κοινοποιηθεί η επιστολή μου και στους παρακάτω αποδέκτες :
 
1. Γραφείο Δημάρχου.
2. Πρόεδρο Δημοτικού συμβουλίου.
3. Αρχηγούς δημοτικών παρατάξεων.
 
Με εκτίμηση
Στέλιος Κλήμης
Τοπικός Σύμβουλος
Δ. Ε. Βούλας.
30/03/2022 
 
Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Στέλιος Κλήμης είναι ο δεύτερος εκλεγμένος σύμβουλος που αποχωρεί από την παράταξη του Δημήτρη Δαβάκη καθώς ο πρώτος που «άνοιξε» την πόρτα της εξόδου ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Αθανασίου