Τον περασμένο Αύγουστο ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προχώρησε στην απελευθέρωση της λεωφόρου Βασιλέως Παύλου από τις παράνομες διαμορφώσεις κατοίκων που οριοθετούσαν ακόμη και με μπάρες θέσεις στάθμευσης των αυτοκινήτων τους. 

Η Τεχνική Υπηρεσία των 3Β τοποθέτησε πινακίδες που αναφέρουν ότι οι εν λόγω χώροι αποτελούν κοινόχρηστους χώρους στάθμευσης και στους οποίους μπορούν να έχουν πρόσβαση όλοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Δήμου, ελεύθερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μια από τις παράνομες κατασκευές που έκλειναν τη διέλευση στο πεζοδρόμιο της Βασιλέως Παύλου βρίσκονταν μπροστά από το σπίτι της δημοτικής συμβούλου από την παράταξη «Κύμα Ενωμένων Πολιτών», Ιωάννας Δόγκα.  

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τότε, η δημοτική σύμβουλος ανέβασε τους τόνους όταν είδε τα συνεργεία και ζήτησε από τις υπηρεσίες του Δήμου να σταματήσουν τις εργασίες, καλώντας μάλιστα και την Αστυνομία προκειμένου να παραμείνει η παράνομη μπάρα στη θέση της. Εν τέλει, επικράτησε η νομιμότητα και η διαδικασία απομάκρυνσης των εμποδίων ολοκληρώθηκε κανονικά.

Την επόμενη μέρα, οι υπηρεσίες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης διαπίστωσαν ότι δύο από τις πέντε συνολικά ταμπέλες που είχαν τοποθετηθεί και είχαν την σήμανση «Δημοτικός κοινόχρηστος χώρος στάθμευσης» είχαν εξαφανιστεί με την Τεχνική Υπηρεσία να τοποθετεί εκ νέου νέες ταμπέλες.

Από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι και σήμερα, όλες οι ταμπέλες που έχει τοποθετήσει η Δημοτική Αρχή των 3Β βρίσκονται στις θέσεις τους εκτός από μια. Με την αυγή του νέου έτους, διαπιστώθηκε ότι η ταμπέλα που βρίσκεται ακριβώς στο σημείο που είχε γίνει το θερμό επεισόδιο μεταξύ της δημοτικής συμβούλου και των υπηρεσιών του Δήμου βανδαλίστηκε για μια ακόμα φορά. 

Θεωρούμε ότι είναι ένα… τυχαίο γεγονός.

Δείτε φωτογραφίες

tabela1

tabela2

tabela3