Σε επίσημη διάψευση του άρθρου με τίτλο «Δίπλα στο Κύμα» που δημοσίευσε το notiareport.gr την Πέμπτη 18 Απριλίου, προχώρησαν οι παρατάξεις «Κύμα Ενωμένων Πολιτών» και «Δίπλα σας», το Σάββατο 20 Απριλίου.

Δύο ημέρες… μετά την δημοσίευση του άρθρου που έκανε λόγο για σύμπραξη των υποψηφίων δημάρχων Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Δημήτρη Δαβάκη και Μαρίας Σίνα, το πρωί του Σαββάτου οι δύο επικεφαλής εξέδωσαν ταυτόχρονα! (με διαφορά λίγων λεπτών) ανακοίνωση διάψευσης, γεγονός που αποδεικύνει πως τα δύο στρατόπεδα είναι σε ανοικτή επικοινωνία μεταξύ τους.

Η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Σίνα, επικοινώνησε με το notiareport.gr για να εκφράσει τον προβληματισμό αλλά και την δυσαρέσκεια της σχετικά με το εν λόγω άρθρο. Προφανώς, τόσο η Μαρία Σίνα όσο και ο Δημήτρης Δαβάκης, δεν είναι σε θέση να διακρίνουν την διαφορά του ρεπορτάζ με το παραπολιτικό σχόλιο.

Το παραπολιτικά σχόλια είναι ειδήσεις πίσω από την πολιτική και παραπολιτικά νέα, που λαμβάνουν χώρα στο παρασκήνιο. Είναι η καταγραφή όλων όσων γίνονται πίσω από τις «κάμερες» και αφορούν τις εξελίξεις, τα πρόσωπα και τις καταστάσεις. Είναι οι δηλώσεις που έγιναν ανεπίσημα, πληροφορίες που διαρρέονται μέσω τρίτων. Στην τελευταία περίπτωση, αποδείχτηκε ότι τα στεγανά των δύο παρατάξεων μπάζουν νερά.

Η ανακοίνωση της Μαρίας Σίνα

Δήλωση της υποψήφιας Δημάρχου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης Μαρίας Χόβρη-Σίνα, επικεφαλής της παράταξης «ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ».

Διαψεύδω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το αβάσιμο δημοσίευμα του Notiareport, και τις οποιες διαδόσεις περί προσχώρησης μου στο ψηφοδέλτιο του κ. Δαβάκη.

Η παράταξη «ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ», της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι, κατεβαίνει αυτόνομη στις δημοτικές εκλογές, όπως εδώ και πολύ καιρό άλλωστε έχουμε ανακοινώσει.

Το δηλώσαμε ξεκάθαρα στη μαζική εκδήλωση που κάναμε την 6η Μαρτίου 2019, στην αίθουσα «ΙΩΝΙΑ» στη Βούλα.

Η παράταξη «ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ», έχει τεράστια απήχηση στους δημότες Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση σε πολλούς που συνειδητοποιούν πως βρίσκονται ενώπιον μιας μεγάλης ήττας.

Τα περί συνεργασίας η προσχώρησης μου στην παράταξη του κ. Δαβάκη, εξυπηρετούν αποκλειστικά συμφέροντα άλλων. Σας υπενθυμίζουμε, για να μην επαναλάβουμε και τώρα προεκλογικά, τα γεγονότα της δεύτερης Κυριακής των προηγούμενων δημοτικών εκλογών.

Αυτό που πλέον γνωρίζει κάθε δημότης της Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, είναι ότι δεν πάει άλλο η σημερινή κατάσταση και πως αξίζουν τα αυτονόητα. Στο χέρι μας είναι να κάνουμε όλοι μαζί την αλλαγή!

Εμείς πάμε δυναμικά και είμαστε δίπλα σας! Ο μόνος μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα του δήμου μας!

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Δαβάκη

«Η κατευθυνόμενη διασπορά ανυπόστατων φημών συνεχίζεται με αμείωτη ένταση για μία ακόμη φορά. Ο Δημήτρης Δαβάκης και το Κύμα Ενωμένων Πολιτών, διαψεύδουν κατηγορηματικά, κάθε σενάριο συνεργασίας με το συνδυασμό της κ. Μαρίας Σίνα.»

Το επίμαχο παραπολιτικό άρθρο που δημοσίευσε το notiareport.gr με τίτλο «Δίπλα στο Κύμα».

«Δίπλα στο Κύμα» ,μπορεί να είναι το όνομα του συνδυασμού εφόσον επιβεβαιωθούν… οι φήμες που έχουν ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα κάνοντας λόγο για σύμπραξη των υποψηφίων δημάρχων, Δημήτρη Δαβάκη και Μαρίας Σίνα.

Σε μια τέτοια περίπτωση, η οποία συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, ο επικεφαλής της παράταξης «Κύμα Ενωμένων Πολιτών» θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος, ενώ η Μαρία Σίνα θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Η δυσκολία που αντιμετωπίζει ο συνδυασμός της Μαρίας Σίνα «Δίπλα σας», να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό υποψηφίων συμβούλων για να μπορέσει να κατεβεί στις εκλογές, την αναγκάζει να στραφεί στη… λύση Δαβάκη.

Φυσικά, ο Δημήτρης Δαβάκης συμπράττοντας με την Μαρία Σίνα, ελπίζει να ανεβάσει τα ποσοστά του και να σημειώσει μια πορεία ανάλογη με αυτή των δημοτικών εκλογών του 2014.

Μένει να δούμε, αν τελικά ισχύουν οι εν λόγω φήμες