Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης παρουσίασε στο δημοτικό συμβούλιο τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής για τα πρώτα 2,5 χρόνια της θητείας του.

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης, τον λόγο πήραν οι αρχηγοί των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για να δώσουν την δική τους άποψη αλλά και να κρίνουν το έργο του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Ο Δημήτρης Δαβάκης ήταν καυστικός όπως και ο Δημοσθένης Δόγκας ωστόσο η τοποθέτηση του Σπύρου Πανά ήταν αυτή που συγκέντρωσε τα περισσότερα σχόλια.

«Παρακολούθησα με προσοχή την παρουσίαση του δημάρχου, η οποία ήταν πολύ αναλυτική. Έχω πει πολλές φορές, η παράταξή μας είναι μαζί στα θετικά και όταν βλέπει κάτι αρνητικό, είτε μέσω του δημάρχου, είτε μέσω των δομών του Δήμου, εκφράζει την άποψή της πάντα για το καλό της πόλης. Έτσι λειτουργούμε και έτσι θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε αγαπητέ Δήμαρχε στο θετικό έργο το οποίο τις περισσότερες φορές εξελίσσεται αρκετά γρήγορα. Και γι’ αυτές τις αντιλήψεις μου πολλές φορές, από διαφόρους πολίτες, είτε από συνεργάτες κατακρίνομαι», τόνισε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης.