Ήταν μια καλή ευκαιρία να συναντηθούνε ξανά οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού μετά από ένα χρόνο, ουσιαστικά από την περσινή αντίστοιχη εκδήλωση.

Η αμηχανία και τα παγωμένα χαμόγελα περίσσευαν στην αίθουσα ενώ ελάχιστα ή μηδαμινά ήταν τα «πηγαδάκια» των μελών του συνδυασμού, όσον αφορά το μέλλον της παράταξης αλλά και τα σχέδια του Σπύρου Πανά.

16735790_10211991113314310_96253724_o.jpg

«Πρέπει να λειτουργήσουμε ως ομάδα, χωρίς βεβιασμένες κινήσεις αλλά με σταθερά βήματα μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές» ανέφερε ο Σπύρος Πανάς. «Θα δημιουργήσουμε ομάδες εργασίας, ξεχωριστά για κάθε τομέα (καθαριότητας κ.α)» τόνισε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης, δηλώσεις που έγιναν σχεδόν οι ίδιες σε παλαιότερες συναντήσεις του συνδυασμού χωρίς κανένα επί της ουσία αποτέλεσμα.

«Ελπίζουμε να μη μείνουμε πάλι στην κοπή της βασιλόπιτας και να… ξανά βρεθούμε του χρόνου» ήταν ορισμένα σχόλια των καλεσμένων, ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στην Ανεξάρτητη Κίνηση.

Αξιοσημείωτη ήταν η ισχυρή παρουσία των υποψήφιων από την δημοτική ενότητα της Βάρης αλλά και η απουσία του Δημήτρη Κιούκη…