Μετά την μη αδειοδοτημένη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στην πλαζ της Βουλιαγμένης η οποία οδεύει προς ακύρωση μετά τις έντονες αντιδράσεις της Δημοτικής Αρχής Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, μια ακόμα μουσική εκδήλωση ακυρώνεται μετά από παρέμβαση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 23 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί εκδήλωση παρουσία 800 ατόμων στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης η οποία θα ξεκινά από τις 7.30 μ.μ. Μάλιστα, οι διοργανωτές γνωστοποιήσαν ότι θα τοποθετηθεί εξέδρα για τις ανάγκες της συναυλίας.

Από την πλευρά του ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έστειλε εξώδικη δήλωση-γνωστοποίηση προς την Διευθύνουσα Σύμβουλο Astir Palace κα. Π.Ζαγλαρίδου, όπου μεταξύ άλλων τονίζει ότι οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης θα πρέπει να προχωρήσουν στην ακύρωσή της.

Η εξώδικη δήλωση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου

«Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, σχετικά με τη διοργάνωση εκδήλωσης την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης για την οποία σας ενημέρωσα ότι η πραγματοποίηση της δεν είναι εφικτή, αλλά και την προκλητική έγγραφη ενημέρωση της κυρίας Κ.Π, η οποία μας δήλωσε διοργανώτρια της εκδήλωσης υπό την δική σας εντολή και εκ μέρους της Astir Palace, σας εφιστούμε την προσοχή δεδομένου ότι για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης δεν έχει προηγουμένως κατατεθεί στο Δήμο μας αίτηση για την λήψη της απαιτούμενης άδειας από το Δημοτικό Συμβούλιο, όπως προβλέπεται.

Επειδή η άσκηση τέτοιου είδους δραστηριότητας στον συγκεκριμένο χώρο κρίνεται εκ των προτέρων ως μη συμβατή με τη εν γένει λειτουργία της πόλης και ως εκ τούτου μη αποδεκτή, σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος μας δεν συναινεί και δεν πρόκειται να χορηγήσει την απαιτούμενη σχετική άδεια ακόμη κι αν υποβληθεί σχετικό αίτημα από τους ενδιαφερόμενους.

Για τους λόγους αυτούς σας καλούμε, όπως συμμορφωθείτε άμεσα στις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας και απέχετε από οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια διακόπτοντας κάθε περαιτέρω ενέργειας σχετικά με την εκδήλωση και τυχόν προετοιμασία μίας μη αδειοδοτημένης και άρα παράνομης εμπορικής ή άλλης δραστηριότητας σε υπαίθριο χώρο.

Σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούμε να λάβουμε τα νόμιμα μέτρα κατά της εταιρείας σας και κάθε τρίτου εμπλεκόμενου καθ’οιονδήποτε τρόπο φυσικού ή νομικού προσώπου. Οι αρμόδιες Αρχές και υπηρεσίες στις οποίες κοινοποιείται η παρούσα προκειμένου να λάβουν γνώση, καλούνται λόγω αρμοδιότητας να διασφαλίσουν την τήρηση της νομιμότητας»