Την έντονη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με Παρέα» του ΣΚΑΙ, σχετικά με τη συναυλία που έχει προγραμματιστεί να γίνει στην πλαζ της Βουλιαγμένης από τον τραγουδοποιό Κωστή Μαραβέγια, στις 9 Ιουλίου. 

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος τόνισε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν έχει αδειοδοτηθεί, όπως ορίζει η νομοθεσία, και ούτε πρόκειται να αδειοδοτηθεί από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, καθώς θα ενοχληθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η ήδη κορεσμένη με υπερτοπική κίνηση πόλη, ειδικά τα Σαββατοκύριακα και τις απογευματινές και νυχτερινές ώρες. 

Μάλιστα, γνωστοποίησε πως θα υπάρξουν αντιδράσεις από την πλευρά του Δήμου για τη συναυλία που διοργανώνει η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου, χωρίς καν να ερωτηθεί η Δημοτική Αρχή των 3Β. Τέλος, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε αντίστοιχη συναυλία που έγινε στο παρελθόν (Λουκιανός Κελαηδόνης) η οποία είχε προκαλέσει όπως είπε μεγάλη αναστάτωση στην πόλη. Ως εκ τούτου τόνισε δεν θέλουμε να ζήσουμε και πάλι τα ίδια. 

Δείτε την τοποθέτηση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου