Εκτός έδρας ήττα με 3-0 σετ από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό γνώρισε η Θέτις Βούλας για την 16η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Βούλας θα φιλοξενήσει τον ΑΟ Θήρας στο Κλειστό Γ.Γεννηματάς της Βούλας το Σάββατο (15/1, 19:00).

Απόστολος Οικονόμου (Προπονητής Παναθηναϊκού): «Ήταν το δεύτερο μας παιχνίδι μετά τις γιορτές και είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Παίξαμε καλά στο πρώτο σετ, αλλά στο δεύτερο δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει με αποτέλεσμα η Θέτιδα να βρεθεί κοντά στο να το κατακτήσει. Νομίζω το πήραμε γιατί ήμασταν πιο ψύχραιμοι και ίσως λίγο πιο τυχεροί. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε στον ρυθμό μας, ανεξάρτητα από τον ρυθμό του αντιπάλου. Να πούμε όμως ότι η Θέτιδα είναι καλή ομάδα και δεν είναι τυχαίο που κόντρα σε όλες τις ομάδες που κάνουν πρωταθληματισμό έχει πάρει σετ ή έχει κερδίσει, όπως με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Εμείς πρέπει να μειώσουμε τα ups and downs και να είμαστε μόνο up».

Τσέιντα Άκτας (Ακραία Θέτιδας): «Δεν θέλαμε αυτό το αποτέλεσμα, όμως είμαι περήφανη για την ομάδα μου γιατί παλέψαμε μέχρι το τέλος. Μπορούμε όμως να παίξουμε καλύτερα. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά».