Με νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Volleyleague η Θέτιδα Βούλας,  καθώς επικράτησε με 3-0 σετ του Αίαντα Ευόσμου εντός έδρας για την 7η αγωνιστική στον αγώνα που διεξήχθη την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Βούλας «Γεώργιος Γεννηματάς».

Να σημειωθεί πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε η βράβευση της ακραίας αθλήτριας Τζέϊντα Άκτάς η οποία αναδείχθηκε MVP της 5ης αγωνιστικής ημέρας της Volleyleague. Την βράβευση πραγματοποίησε το μέλος του Δ.Σ. της Θέτιδας κύριος Ιωάννης Δαλλές.

Η γνώμη του πάγκου

Γιώργος Ρούσης (Προπονητής Α.Σ.Π. Θέτις): «Πρωταρχικός στόχος ήταν η καθαρή νίκη και το καταφέραμε. Ο δεύτερος στόχος μας ήταν να ξεκουράσουμε κάποιες αθλήτριες και το πετύχαμε και αυτό. Προχωράμε τώρα για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ. στη Θεσσαλονίκη».

Κώστας Παπαδημητρίου (Προπονητής Α.Π.Σ. Αίας): «Δώσαμε το πρώτο σετ δώρο. Από το δεύτερο σετ και μετά παίξαμε καλά, εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι η Θέτιδα έκανε κάποιες αλλαγές αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε με στόχο τη νίκη στο εντός έδρας αγώνα με την Λαμία, μια αναμέτρηση στην οποία θέλουμε τη νίκη».