Ανακοίνωση της επικεφαλής του Συνδυασμού «Δίπλα σας!» για το αποτέλεσμα των εκλογών στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Αναλυτικά

Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι

Όλα τα υποψήφια μέλη του Συνδυασμού ¨Δίπλα σας!¨ και εγώ προσωπικά, με το τέλος της εκλογικής διαδικασίας, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστούμε από καρδιάς σε όλους εκείνους τους πολίτες του Δήμου μας, που με την ψήφο τους τίμησαν τις προτάσεις μας, το πρόγραμμά μας και την ανιδιοτελή προσπάθεια που καταθέσαμε διεκδικώντας την έγκρισή τους.

Επίσης ευχαριστούμε και όλους αυτούς, τους πολλούς, που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία ανεξάρτητα από την επιλογή που έκαναν. Εμείς σεβόμαστε την όποια επιλογή σας και δηλώνουμε ότι θα παραμείνουμε δίπλα σας, συνεχίζοντας με καθημερινή επικοινωνία να ενδιαφερόμαστε και να φροντίζουμε για τα προβλήματά σας.

Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε τον κ. Κωνσταντέλλο και το συνδυασμό του. Τους ευχόμαστε κατά τη διάρκεια της νέας θητείας τους, να αντιμετωπίσουν επιτυχώς τα προβλήματα του Δήμου και κυρίως αυτά των Δημοτών μας, με ειλικρινή διάθεση επίλυσης.

Εμείς παράλληλα θα παρακολουθούμε τις επιλογές και τις δραστηριότητες της Δημοτικής αρχής και συνεπείς στις αρχές μας και την πολύχρονη κοινωνική μας προσφορά, θα παρεμβαίνουμε ασκώντας εποικοδομητικό έλεγχο σε κάθε περίπτωση, που τα συμφέροντα των Δημοτών θα αγνοούνται ή θα βλάπτονται.

Όλοι μαζί οφείλουμε να προστατέψουμε και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε με συνέπεια για το καλό του Δήμου μας.

Με εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς

​Για το Δημοτικό Συνδυασμό ¨Δίπλα σας!¨

​Μαρία Χόβρη Σίνα