Σε μία ακόμη συγκινητική πράξη προχωρά το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας Αττικής στο πλαίσιο της κίνησης «Όπου Υπάρχουν Άγγελοι».

Μία ομάδα μαθητών μαζί με τους γονείς τους θα βρεθούν στο ακριτικό Αγαθονήσι για να παρελάσουν, με τους μόλις 2 μαθητές του νησιού την 25η Μαρτίου.

Μάλιστα θα ταξιδέψει η αποστολή μέσω του νησιού της Κω με τον δήμο να ετοιμάζει επίσημη υποδοχή για τα παιδιά στα πλαίσια της τόσο συγκινητικής τους δράσης.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κω και της Αστικής Εταιρείας «Ιπποκράτης» κα Διονυσία Τελλή Τσιμισίρη, αφού έλαβε γνώση προσωπικά για την δράση «Όπου υπάρχουν Άγγελοι» και την παρέλαση στο Αγαθονήσι προχώρησε σε ενέργειες ώστε ο δήμος της Κω να υποδεχτεί και να τιμήσει τα παιδιά για την τόσο συγκινητική τους πράξη.

Οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας στις 26 Μαρτίου 2024 θα ταξιδέψουν από Κω για Πειραιά προερχόμενοι από το Αγαθονήσι. Ο δήμος Κω με τον δήμαρχο κ. Θεοδόση Νικηταρά, την πρόεδρο κα. Διονυσία Τελλή Τσιμισίρη, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους αναμένεται να υποδεχτούν την αποστολή στο Δημαρχείο και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κω. Παράλληλα, προγραμματίζονται δράσεις επίσκεψης όπως στο Ασκληπιείο και άλλα μνημεία του νησιού της Κω.