Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ανδρική μας ομάδα ποδοσφαίρου. Στον αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στο Δημοτικό γήπεδο Δροσιάς, στα πλαίσια της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος B’ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α., η ομάδα μας κέρδισε με σκορ 1-2, την ομάδα της Νίκης Δροσιάς.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν κλειστό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν μερίδιο από τη κατοχή του παιχνιδιού και τους παίκτες μας να προσπαθούν να επιβάλλουν το παιχνίδι τους. Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά της αναμέτρησης, οι παίκτες μας κατάφεραν να απειλήσουν με το Λεβέντη (5′) να μη μπορεί να εκμεταλλευτεί την ωραία σέντρα του Κριλή. Μετά από ωραία μπαλιά του Μαχαιρά στη πλάτη της άμυνας, ο Κριλής (7′) αφού κατέβασε άψογα τη μπάλα πλάσαρε, δεν μπόρεσε  να νικήσει το τερματοφύλακα των γηπεδούχων .Η ομάδα μας ήταν πολύ παραγωγική σε αυτό το διάστημα με τους  Μαχαιρά και Λεβέντη να συνεργάζονται άψογα, με το τελευταίο να βγάζει τη σέντρα και το Θωμαίδη (9′) με  πλασέ στη κίνηση από δύσκολη γωνία να  βάζει την ομάδα μας μπροστά στο σκορ κάνοντας το 0-1.  Στην συνέχεια ο καλός ρυθμός και η γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, μας έδωσαν  δυνατότητα να κυνηγήσουμε ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο Μαχαιράς (34’) με εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Τσίλη (42′) που δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με το 0-1 να αποτελεί το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει ψηλά, βγάζοντας πολύ ενέργεια. Η ομάδα της Νίκης με πάσες στη πλάτη της άμυνας μας προσπάθησε να απειλήσει και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπαστάνη Θ. (51′) που νίκησε το Καταχανάκη, κάνοντας το 1-1. Η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει το νικητήριο τέρμα όταν μετά από ωραία πάσα του Κριλή (87′) ο Δήμας στη προσπάθειά του να ανακόψει τον Μαχαιρά τον ανέτρεψε, με το Κριλή να μετατρέπει την εσχάτη των ποινών σε γκολ κάνοντας το 1-2. Τα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού ήταν διαδικαστικά με  το 1-2 να αποτελεί το τελικό σκορ της αναμέτρησης