Με έναν εναλλακτικό, νεανικό και καθόλου «ξύλινο» τρόπο κορύφωσε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος την προεκλογική του εκστρατεία το βράδυ της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου στην πλατεία Ιμίων της Βούλας.

Μετά από μια σύντομη ομιλία που απευθύνθηκε κυρίως στον νέο κόσμο της πόλης που κατέκλυσε το πάρκινγκ του Αγίου Ιωάννη, ο Δήμαρχος συμμετείχε στα ντεκ μαζί με την γνωστή μουσική παραγωγό της χορευτικής σκηνής Μαρία Παπιδάκη σε ένα μεγάλο πάρτυ.

grigoris_1

Υπογράμμισε από μια άλλη σκοπιά με την επιλογή αυτή ότι η δημοκρατία είναι γιορτή και ότι το αποκορύφωμα μιας εκλογικής καμπάνιας δεν χρειάζεται να διαποτίζεται από σοβαροφάνεια. Άλλωστε όπως είπε χαρακτηριστικά, «φτάσαμε στο σημείο, που δεν περιμένω ότι κάποιος που βρίσκεται σήμερα εδώ, θα ακούσει κάτι που θα επηρεάσει την ψήφο του».

k_4

Ασφαλώς, ο Δήμαρχος δεν απέφυγε τα πολιτικά σχόλια στον χαιρετισμό του, όπου σημείωσε με ικανοποίηση ότι ο διάλογός του με χιλιάδες πολίτες τις τελευταίες εβδομάδες του έδωσε «καλή ανατροφοδότηση που έδειξαν και δείχνουν ωριμότητα και κριτική σκέψη». Και πρόσθεσε: «Μάθαμε πολλά, γνωρίσαμε ακόμα περισσότερο τα θέματα της πόλης, τα προβλήματα της κάθε γειτονιάς. Λύσαμε όσο περισσότερες απορίες συμπολιτών μας μπορούσαμε και κάναμε ουσιαστική επαφή».

k_4

Απευθυνόμενος στο νεανικό ακροατήριο της πλατείας, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος είπε ένα «ευχαριστώ» αφιερώνοντας την εκδήλωση στις νεότερες γενιές και ζητώντας από τα νέα παιδιά να πάνε «ένα βήμα πιο κοντά στο Δήμο». Πώς; «Με τη συμμετοχή σας στο διάλογο που αναπτύσσουμε συχνά στα ηλεκτρονικά μέσα, με την εγγραφή στην εθελοντική μας ομάδα, σε κάθε έκφανση της ζωής στην πόλη μας αλλά ξεκινώντας με τη συμμετοχή σας στις εκλογές αυτή την Κυριακή».

k_3

Συνοψίζοντας την πολιτική πρόταση που θέτει προς επικύρωση την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος είπε πως «η φιλοδοξία μας είναι να πάμε ψηλότερα την πόλη μας, να φτάσουμε πιο μεγάλους στόχους, να δώσουμε στους συμπολίτες μας ανώτερο έργο». Και εξηγώντας το κεντρικό σύνθημα «ακόμα πιο ψηλά», εξήγησε: «Πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε συλλογικά σε μια ανοδική τροχιά. Και μπορούμε να πάμε πολύ πιο ψηλά, αξιοποιώντας την προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι σήμερα».

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Δημοσιογράφος,  φύλλο 67