Χθες από νωρίς το μεσημέρι επιχειρούσαν στον Δήμο Σαρωνικού 4 οχήματα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Bάρης Βούλας Βουλιαγμένης με ενίσχυση 10 υπαλλήλους , 15 εθελοντών και 1 όχημα για την περισυλλογή – μεταφορών ζώων.

Στα σημεία της πυρκαγιάς βρέθηκε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και ο Δημήτρης Καρράς συνεργάτης Δημάρχου σε θέματα Πολιτικής Προστασίας που συνεπικουρεί τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας Νίκο Βάση.

Οι δύο άνδρες ήταν εκεί από νωρίς δίπλα στους συνανθρώπους του γειτονικού δήμου , αλλά πάνω απ’ όλα στους δικούς μας ανθρώπους που μέσα σε πολύ δύσκολες καταστάσεις που υπήρχαν χθες , έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

grigoris-konstantellos

«Ο Δήμαρχος για άλλη μια φορά ήταν μέσα στην φωτιά. Βρεθήκαμε σε όλα τα μέτωπα του γειτονικού δήμου και στο συντονιστικό κέντρο της Περιφέρειας μαζί με τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη όπου κ εκείνος ήταν παρών σε όλα. Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συντελεστές και εθελοντές του Δήμου μας , οι οποίοι ήταν από την πρώτη στιγμή στην πρώτη γραμμή και υπερέβαλαν εαυτόν», σημειώνει ο Δημήτρης Καρράς

dimitris-karras