Το Race For Autism Gr διεξάγεται την Κυριακή 2 Απριλίου στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, προωθώντας την ευαισθητοποίηση και αποδοχή του αυτισμού που γιορτάζεται αυτή την ημέρα σε όλο τον κόσμο. Διοργανωτές του αγώνα είναι η ΑΜΚΕ Race for Autism Gr, μαζί με τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και επιπλέον ο αγώνας είναι υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ενώ την τεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει η MyRace.

Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια των δρομέων, θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή:

Εκκίνηση από την παραλία Καβουρίου:

Λεωφ. Καβουρίου – Λητούς – Πρωτέως – Ζεφύρου – Δημ. Λαμπράκη – Ηλίου – Ακτής – Λεωφ. Κων. Καραμανλή – Λεωφ. Αθηνάς – Κρόνου – Δημ. Λαμπράκη – Λεωφ. Καβουρίου- τερματισμός παραλία Καβουρίου (στο ύψος της Τρύπιας Βάρκας).

Race

Οι παραπάνω δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί για τα οχήματα και η διαδρομή θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από τους δρομείς, εκτός από την Λεωφ. Κων. Καραμανλή και Λεωφ. Αθηνάς που θα κλείσει μόνο η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Κατά μήκος όλης της διαδρομής θα υπάρχουν όργανα της τροχαίας, της Δημοτικής Αστυνομίας και εθελοντές για να διευκολύνουν τη διεξαγωγή του αγώνα και να επιλύσουν τυχόν προβλήματα.