Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι το οποίο διήρκησε περισσότερο από δυόμιση ώρες η ΑΕΚ επικράτησε της Θέτιδας Βούλας με 3-2 σετ για την 6η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών.

Στο κατάμεστο κλειστό «Γεώργιος Γεννηματάς» παρουσία και 80 φίλων της ΑΕΚ, η Θέτις προηγήθηκε στην αναμέτρηση, αφού κατέκτησε το πρώτο σετ με 25-23 και επέστρεψε στην διεκδίκηση της νίκης όταν ισοφάρισε σε 2-2 στο τέταρτο σετ στο οποίο και επικράτησε με τους ίδιους πόντους (25-23). 

Χέρι χέρι πήγε το πέμπτο και τελευταίο σετ με καμία ομάδα να μην μπορεί να πάρει προβάδισμα πάνω από ένα πόντο. Η ΑΕΚ έδειξε πως ήθελε παραπάνω το παιχνίδι, κατάφερε να αυξήσει την διαφορά (5-9) μετά τα μισά του τάι μπρέικ και πήρε το σετ με 15-10.

aek-volley

Στο κλειστό της Βούλας βρέθηκαν φίλαθλοι της ΑΕΚ για να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα

Γιώργος Ρούσης (Προπονητής Θέτιδας): «Εξαρχής γνωρίζαμε την δυσκολία του αγώνα. Η Α.Ε.Κ. είναι καλή ομάδα και παίζει υψηλού επιπέδου βόλεϊ. Βρήκαμε τα πατήματά μας κατά την διάρκεια του αγώνα, πήραμε βαθμό αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Μας μένει γλυκόπικρη γεύση. Είχαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα και συνεχίζουμε να έχουμε. Παίζουμε ευρωπαϊκό τη Τετάρτη και το Σάββατο με τον Παναθηναϊκό. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι μπορούμε».

Ονούς Οτσάλ (Προπονητής Α.Ε.Κ.): 
«Πάντα είναι καλό να νικάς. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο, αλλά θεωρώ πως κάναμε αρκετά λάθη που δεν έπρεπε. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά και θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο ομαδικοί. Ατομικά είμαστε σε υψηλό επίπεδο αλλά πρέπει να γίνουμε ομάδα».

thetis