Σε μια παρατεταμένη ενδοπαραταξιακή κρίση βρίσκεται ο συνδυασμός της αντιπολίτευσης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης «Κύμα Ενωμένων Πολιτών» του Δημήτρη Δαβάκη

Έντεκα μήνες πριν την διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών ο συνδυασμός βρίσκεται σε μια κατάσταση αποσύνθεσης ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να εμφανίζεται συσπειρωμένος. 

Μετά την παραίτηση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης, Δημήτρη Αθανασίου, προστέθηκε και αυτή του τοπικού συμβούλου Βούλας, Στέλιου Κλήμη με το «χτύπημα» για τον Δημήτρη Δαβάκη να είναι διπλό, καθώς ο Στέλιος Κλήμης θα συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφιος σύμβουλος με την παράταξη του Δημάρχου, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου. 

klimis-athanasiou

Στέλιος Κλήμης, Δημήτρης Αθανασίου

Το «Κύμα Ενωμένων Πολιτών» πλέον εκπροσωπείται μόνο από δύο δημοτικούς συμβούλους, την κα. Ζανέτ Δόγκα και τον κ. Νατάλη Πέτροβιτς. Και αν στην πρώτη περίπτωση, ο κ. Δαβάκης γνωρίζει ότι η κα. Δόγκα είναι πιστός στρατιώτης κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον κ. Πέτροβιτς με όλα τα ενδεχόμενα να μένουν ανοικτά όσον αφορά το πολιτικό του μέλλον. 

Τα δεδομένα αλλά και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το πρόσωπο του κ. Δαβάκη συνηγορούν ότι οι πιθανότητες να είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στις προσεχείς εκλογές του 2023 είναι λίγες. Το ξέρει και ο ίδιος. Άλλωστε, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με πρόσωπο που επιθυμεί να κατέβει ως υποψήφια δήμαρχος. Το ερώτημα που γεννάται είναι το εξής. Θα δεχθεί ο Δημήτρης Δαβάκης να μην είναι επικεφαλής συνδυασμού;