Διευρύνεται ακόμη περισσότερο η παράταξη «Πόλη για να Zεις» με επικεφαλής τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο καθώς ο ανεξάρτητος τοπικός σύμβουλος Βούλας, Στέλιος Κλήμης προσχώρησε στην παράταξη του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Θυμίζουμε, πως ο Στέλιος Κλήμης αποχώρησε από τον συνδυασμό «Κύμα Ενωμένων Πολιτών» του Δημήτρη Δαβάκη τον περασμένο Απρίλιο, παραμένοντας ως ανεξάρτητος τοπικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Βούλας.  Το «διαζύγιο» μεταξύ Δημήτρη Δαβάκη και Στέλιου Κλήμη δεν ήταν ρόδινο καθώς ο τοπικός σύμβουλος άφησε αιχμές προς τον επικεφαλής του συνδυασμού «Κύμα Ενωμένων Πολιτών». 

Ταύτιση απόψεων με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο

Σε ανακοίνωσή του ο Στέλιος Κλήμης εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν να μπει στην «ομάδα» του Δημάρχου. 

«Η διαχρονική εθελοντική ασχολία μου με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, με ώθησε να ασχοληθώ πιο ενεργά και με τα κοινά της πόλης μας μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης .
Το 2019 μετείχα στις εκλογές ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Βούλας με την παράταξη «Κύμα Ενωμένων Πολιτών».
 
Ζήτησα τη ψήφο σας υποσχόμενος να συνεχίσω να εργάζομαι για την πόλη που αγαπώ, αλλά και για το κοινό όφελος. Πέρασαν ήδη 3 χρόνια και δεν έπαψα ούτε στιγμή να υλοποιώ αυτή την υπόσχεση. Πριν έξι μήνες, ύστερα από 2,5 χρόνια θητείας, αποφάσισα να αποχωρήσω από το «Κύμα Ενωμένων Πολιτών» και να συνεχίσω ως Ανεξάρτητος Τοπικός Σύμβουλος.
 
klimis

Ο Στέλιος Κλήμης

 
Οι λόγοι αποχώρησής μου είναι γνωστοί καθώς τους είχα αναρτήσει δημόσια ενώ πρωτίστως είχα ενημερώσει τον κ. Δαβάκη για τον οποίο μέχρι σήμερα, εγώ προσωπικά, τρέφω φιλικά συναισθήματα.
 
Ήρθε όμως η ώρα να κάνω ένα ακόμα βήμα. Έτσι λοιπόν, με γνώμονα τα κοινά που μας ενώνουν, όπως η αγάπη για την πόλη μας, η υλοποίηση του προγράμματος χωρίς αποκλείσεις, η άψογη συνεργασία μας σε όλα τα επίπεδα είτε σε θέματα σχολείων, είτε σε θέματα καθημερινότητας, η ταύτιση απόψεων για τον πολεοδομικό σχεδιασμό μίας σύγχρονης πόλης με ήπια ανάπτυξη φιλική στο περιβάλλον και πολλά ακόμα, η πλάστιγγα έγειρε καθοριστικά υπέρ του να ενταχθώ στην παράταξη «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να ζεις» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.
 
Είμαι σίγουρος πως μία δυνατή ομάδα με ικανά στελέχη και ικανό Δήμαρχο, μπορεί να συνεχίσει να δημιουργεί κυκλώπεια ποιότητα ζωής για όλους τους πολίτες. Σε έναν τεράστιο Δήμο λάθη γίνονται, ουδείς αλάνθαστος, όταν όμως τα σωστά υπερτερούν, τότε τα μικρά λάθη γίνονται διδακτικά για όλους.
 
Πάμε λοιπόν μπροστά δυνατά και …συνεχίζουμε».
 
Στην παράταξη υπάρχει χώρος για όσους αγαπούν την πόλη
 
Με ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook o Γρηγόρης Κωνσταντέλλος τόνισε:
 
«Ο Στέλιος Κλήμης διακρίνεται από την ανιδιοτέλεια, την εργατικότητα και την αγάπη του για την πόλη μας. Σε πρόσφατη συνάντηση μας, αποφασίσαμε τη συμπόρευση μας και με χαρά τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας. Στην παράταξη «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις» θα υπάρχει πάντα χώρος για όσους πραγματικά αγαπάνε την πόλη μας και έχουν όρεξη να δουλέψουμε όλοι μαζί να την κάνουμε ακόμα ομορφότερη, ακόμα πιο πράσινη και ακόμα πιο φιλική στους κατοίκους μας».