Αντιδράσεις έφερε η πρωτοβουλία εκπροσώπου της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης να καταθέσει στεφάνι με τα χρώματα του κόμματος κατά την διάρκεια του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου στο μνημείο στο Πάρκο Ηρώων Πολυτεχνείου στη Βούλα. 

Σε κάθε εκδήλωση μνήμης, είθισται οι πολιτιστικοί, αθλητικοί και κομματικοί σύλλογοι της πόλης να καταθέτουν στεφάνι,  με τα χρώματα της κορδέλας που πλαισιώνουν το στεφάνι να είναι μπλε και άσπρο. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της  Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ  3Β, επέλεξε αντί για τα εθνικά μας χρώματα, να βάλει τα χρώματα του κόμματος, μια ενέργεια που σχολιάστηκε αρνητικά από τον κόσμο που βρέθηκε στο μνημείο. 

Επιπλέον, σύμφωνα με διαρροή του εκπροσώπου της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 3Β, φαίνεται δυσαρεστημένος καθώς κατά την κατάθεση του στεφάνου, ο εκφωνητής δεν προσφώνησε το όνομα του παρά μόνο το όνομα του φορέα. 

Αντιλαμβάνεστε ότι κάποιοι προσπάθησαν σε μια ημέρα Εθνικής Επετείου, να προβάλλουν τον εαυτό τους, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τη σημασία της ημέρας.