Η Θέτις Βούλας νίκησε 3-0 σετ τη VKP Μπρατισλάβας στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τον πρώτο γύρο του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών και, σε συνδυασμό με τη νίκη με το ίδιο σκορ την περασμένη Τετάρτη στη Σλοβακία, πήρε μια ιστορική και πανηγυρική πρόκριση για τους «32» της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την ιταλική Σκαντίτσι.

Οι αθλήτριες του Γιώργου Ρούση παρουσιάστηκαν από το ξεκίνημα ξανά συγκεντρωμένες και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στις αντιπάλους τους. Η Ανθούλη με 18 πόντους ήταν η πρώτη σκόρερ της Θέτιδας και του αγώνα, ενώ σπουδαία ήταν και η Παπαγεωργίου πάνω στο φιλέ με 6 από τα 13 συνολικά μπλοκ των γηπεδούχων και 12 συνολικούς πόντους. Διψήφια ήταν και η Δραγουμάνου με 11 πόντους.

ΤΗ2.jpg

Τις προσπάθειες των αθλητριών της Θέτιδας παρακολούθησε από τις εξέδρες του κλειστού γηπέδου και ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά. «Η Θέτις Βούλας έγραψε απόψε ιστορία αφού νίκησε στον επαναληπτικό αγώνα την Σλοβακική VKP Mπρατισλάβας 3-0 στο κλειστό του Ρέντη, στην παρθενική της εμφάνιση στο CEV Challenge Cup και προκρίθηκε πανηγυρικά στον επόμενο γύρο όπου θα συναντήσει την Ιταλική Σαβίνο ντελ Μπένε Σκαντίτσι. Απόψε γράφτηκε η πιο λαμπρή σελίδα της ιστορίας του συλλόγου της πόλης μας… μέχρι την επόμενη! Ένα μεγάλο μπράβο στις παίκτριες, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση του συλλόγου».