Την υποψηφιότητά της για Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ανακοίνωσε η Μαρία Σίνα ανεβάζοντας τον αριθμό των υποψηφίων στους τέσσερις. Έτσι, μετά τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, τον Κώστα Πασακυριάκο και τον Θάνο Ματόπουλο και η Μαρία Σίνα θα διεκδικήσει την ψήφο των δημοτών στις εκλογές του Μαϊου.

Εξέλιξη που επιβεβαιώνει πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του notiareport.gr στις 3 Ιανουαρίου όταν η Μαρία Σίνα είχε δηλώσει ανεπίσημα την κάθοδό της στις δημοτικές εκλογές σαν υποψήφια Δήμαρχος.

Στην επιστολή της που δημοσιεύεται στο τοπικό έντυπο «Η Βούλα και ο Κόσμος της», η Μαρία Σίνα αναφέρει χαρακτηριστικά.«Επιθυμώ για μια ακόμη φορά να σας ευχαριστήσω, διότι με έχετε τιμήσει με την ψήφο σας τρεις συνεχείς τετραετίες και μάλιστα, στις τελευταίες εκλογές , με αναδείξατε πρώτη σε ψήφους, μεταξύ όλων των υποψηφίων στο σύνολο των συνδυασμών» και συνεχίζει «Μετά από πολύ σκέψη και παρότρυνση πολλών συμπολιτών μας, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση της Δημάρχου του Δήμου 3Β στις επόμενες εκλογές τους Μαϊου 2019. Να ηγηθώ ενός ανεξάρτητου συνδυασμού για την ανασυγκρότηση του Δήμου μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας».

Η Μαρία Σίνα θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα Τοπικά Μέσα την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου.