Η Astir Marina είναι landmark της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Τέλη Μαΐου ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες της και επίσημα η Astir Marina Βουλιαγμένης σύμφωνα με δηλώσεις της κυρίας Πέννυς Ζαγλαρίδου, Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Αστήρ Παλάς.

Η Astir Marina είναι μια επένδυση ύψους 53 εκατ. ευρώ, κατασκευάστηκε με τις υψηλότερες προδιαγραφές και αποτελεί μία από τις κορυφαίες μαρίνες στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Με 59 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη αναψυχής έως 60 μέτρα και 1 θέση για σκάφος αναψυχής έως 130 μέτρα, καθώς και επιλογές shopping και dining από εμβληματικά διεθνή brands και καταστήματα, η Astir Marina τοποθετεί την Ελλάδα στην πρώτη γραμμή του παγκόσμιου elite yachting.

astir-marina

Φωτογραφία: Zisimos Zizos

Παράλληλα, στους χώρους της θα διατίθενται όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες, όπως, υπηρεσίες ασφαλείας 24/7, παροχή νερού και ηλεκτροδότησης καθώς και χώροι στάθμευσης.

«Με χαρά σας λέω ότι η Astir Marina θα είναι σε πλήρη λειτουργία προς τα τέλη Μαΐου. Έπειτα από επτά δεκαετίες, η ανακαινισμένη πλέον Μαρίνα ανοίγει τις πύλες της για να προσφέρει ένα σύνολο εμπειριών που «ακουμπούν» στις υπερσύγχρονες υποδομές της.

Η Astir Marina πάντα δίπλα στο διεθνές και εγχώριο jetset συνεχίζει να προσελκύει επισκέπτες όλων των ηλικιών που απολαμβάνουν το φυσικό της κάλος. Η ανακαίνιση υλοποιήθηκε, με στόχο μια μαρίνα ακόμα πιο φιλική στο περιβάλλον αλλά και για να εμπλουτίσει περαιτέρω τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της», τονίζει η κα. Πέννυ Ζαγλαρίδου.