Η ομάδα της Βούλας επικράτησε με 3-0 σετ (25-17 25-22, 27-25) ολοκληρώνοντας την ονειρική εβδομάδα που ξεκίνησε με τον βαθμό που πήρε στην Σαντορίνη, συνεχίστηκε με το πρώτο της Ευρωπαϊκό ματς (και τη νίκη στην έδρα της VKP Μπρατισλάβας) για να έρθει και το τρίποντο κόντρα στην Ένωση. Οι πόντοι της Α.Σ.Π. Θέτις προήλθαν από 6 άσσους, 37 επιθέσεις, 10 μπλοκ και 25 λάθη αντιπάλων και της Α.Ε.Κ. προήλθαν από 4 άσσους, 29 επιθέσεις, 8 μπλοκ και 26 λάθη αντιπάλων.

thetis2.jpg

Γιώργος Ρούσσης (προπονητής Θέτιδας): «Σήμερα κάναμε μια καλή εμφάνιση και η αλήθεια είναι στα τελευταία τρία ματς έχουμε δείξει σημάδια βελτίωσης. Δεν υπάρχει όμως χρόνος για να πανηγυρίσουμε, ούτε φυσικά για να εφησυχάσουμε γιατί έχουμε μπροστά μας συνεχόμενα δύσκολα ματς»

Κώστας Αρσενιάδης (προπονητής ΑΕΚ): «Παίξαμε άσχημα σε πολλούς τομείς αλλά κι αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν καταφέραμε να μπούμε στον αγώνα και πρώτη φορά κάναμε τόσα πολλά λάθη. Το βόλεϊ είναι ένα σπορ όπου τα λάθη κοστίζουν ακριβά και μοιραία όταν δεν κάνεις σωστά αυτά που είναι τα όπλα σου έρχεται και το αρνητικό αποτέλεσμα»

Πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού, καθώς την Τρίτη 2/11 στις 20:00 η Θέτιδα Βούλας έχει ραντεβού με την ιστορία για την πρόκριση στους “16” του CEV Challenge Cup με αντίπαλο την Μπρατισλάβα στο Μελίνα Μερκούρη στο Ρέντη.