Στην κατάμεστη αίθουσα «Ιωνία» έγινε η ετήσια καθιερωμένη γιορτή του Άρη Βούλας και του Άρη 2006 (επιτραπέζια αντισφαίριση), την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου όπου τιμήθηκαν αθλητές και αθλήτριες τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και της Ακαδημίας.

Βραβεύσεις που ξεχώρισαν έγιναν στην φιναλίστ ανδρική ομάδα του Άρη Βούλας στον περσινό τελικό κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, τιμήθηκε ως παλιός αθλητής του Αρη Βουλας στον πινγκ πονγκ, ενώ παρέλαβε το δελτίο του σε μια αναμνηστική πλακέτα.

arispita4.jpg

O Δήμαρχος παραλαμβάνει το δελτίο του σε μια αναμνηστική πλακέτα

Επίσης, βραβεύτηκε ο παλαίμαχος και μακροβιότερος παίκτης του Άρη, Ανέστης Πόντικας και πολλοί αθλητές απο την επιτραπέζια αντισφαίριση που βγήκαν ακόμα και πρώτοι σε παγκόσμια πρωταθλήματα, ευρωπαϊκά και πανελλήνια.

arispita2.jpg
Ο Πρόεδρος του Άρη Βούλας, κ. Πλακαντωνάκης

arispita3.jpg
Βραβεύσεις αθλητριών του Άρη 2006

arispita6.jpg
Ο παλαίμαχος και μακροβιότερος παίκτης του Άρη Βούλας, κ. Ανέστης Πόντικας

Πολλές οι επιτυχίες, πολλά τα κέρδη έχοντας τέτοιους αθλητές στις δυο Ακαδημίες, ποδοσφαίρου και επιτραπέζιας αντισφαίρισης, αλλά αυξάνονται και οι απαιτήσεις μαζί με τις προσδοκίες. Χαιρέτισαν την εκδήλωση εκτός απο τον πρόεδρο του ΓΣ Αρη Βουλας κ. Πλακαντωνάκη, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, κ. Δημήτρης Γιαρένης.