Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο αλλά και «καρφιά» προς τον συνδυασμό του Δημήτρη Δαβάκη «Κύμα Ενωμένων Πολιτών» (χωρίς να τον κατονομάσει) περιέχει η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Άρη Βούλας.

Στην ανακοίνωση, η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους που συμβάλλουν τα μέγιστα για να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο δημοτικό γήπεδο της Βούλας ενώ εξαπολύει «καρφιά» προς την παράταξη του Δημήτρη Δαβάκη καθώς «εμποδίζει την εκτέλεση του έργου» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση του Άρη Βούλας.

Αναλυτικά

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Αρη Βούλας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ακόμη μια φορά τον Δήμαρχό μας κ . Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, καθώς επίσης και όλους εκείνους τους δημοτικούς συμβούλους, που είχαν υπερψηφίσει την εκτέλεση των έργων του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου, έργα που θα δώσουν την δυνατότητα σε τετρακόσιους (400) και πλέον αθλητές στην πλειοψηφία τους μικρών ηλικιών, να αθλούνται σε συνθήκες υγιεινής, αξιοπρέπειας και όπως αρμόζει σε ένα σύγχρονο Δήμο.

Ένα όνειρο δεκαετιών άρχισε να γίνεται πραγματικότητα.

Πρόσφατα διαπιστώνουμε, ότι από συγκεκριμένο Δημοτικό συνδυασμό γίνεται προσπάθεια να εμποδίσει την εκτέλεση του έργου εις βάρος του Συλλόγου μας, της νεολαίας του Δήμου και του αθλητισμού της περιοχής μας, παρά το γεγονός ότι σε άλλες περιπτώσεις είχε τοποθετηθεί θετικά και δεν είχε επιδείξει τις ανάλογες “ευαισθησίες”.

Κάνουμε σαφές σε όποιο μέλος του Συλλόγου αντιστρατεύεται στην εκτέλεση του έργου, δεν έχει θέση στην οικογένειά μας και θα μας βρει αντίθετους».