Επεκτείνει το ιδανικό ξεκίνημά του στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Αστέρας Βάρης και δείχνει πως είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του.

Η ομάδα του Γ. Καβάση πέτυχε την τέταρτη νίκη της σε έξι αγωνιστικές, επικρατώντας αυτή τη φορά της Εράνης Φιλιατρών με 3-0. Η νίκη του Αστέρα ήταν δίκαιη, ωστόσο είναι γεγονός πως η έκταση του σκορ δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης, με δεδομένο ότι σε τρεις περιπτώσεις ο γκολκίπερ Μαρινάκης επενέβη για να πραγματοποιήσει ισάριθμες αποκρούσεις που απέτρεψαν το ενδεχόμενο να πάρει διαφορετική τροπή η συνάντηση.

Μόλις στο 10ο λεπτό, μετά από «μονόλογο» των γηπεδούχων, ο Ηλιόπουλος έφυγε στην αντεπίθεση, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Μαρινάκη, όμως ο τελευταίος αντέδρασε σωτήρια, κρατώντας το «μηδέν» στην εστία του. Στο 19′ οι κυανόλευκοι άνοιξαν το σκορ με προβολή του Μάγγου μετά από σέντρα του Μπελαβράκη (1-0), με τους φιλοξενούμενους να χάνουν λίγο αργότερα νέα μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν στη δεύτερη αξιόλογη επίσκεψή τους στα αντίπαλα καρέ. Ήταν το 27′ όταν υποδείχθηκε πέναλτι σε χέρι του Μπάρρα, όμως στην εκτέλεση του Κόλλια ο Μαρινάκης… είπε «όχι» για δεύτερη φορά! Στο 38′ ο Αστέρας έθεσε γερές βάσεις για την επικράτηση, όταν ο Καλέλα κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ντούλιας για το 2-0.

Στο 70ο λεπτό καταγράφηκε η τρίτη μεγάλη ευκαιρία της Εράνης για γκολ, όμως στην εξ επαφής κεφαλιά του Ηλιόπουλου ο φοβερός Μαρινάκης απέκρουσε εκ νέου, «σβήνοντας» κάθε ελπίδα του αντιπάλου για διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος. Στο 84′ ο Μπερνιδάκης αξιοποίησε ασίστ του Βασιλειάδη και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.