Ο Γιάννης Παγώνης γέννημα θρέμμα της περιοχής, αν και νεαρός στην ηλικία, μπαίνει στον τοπικό πολιτικό στίβο με σκοπό να συμβάλει με τις γνώσεις και τις ικανότητες του για την περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Βάρης μιλά στο notiareport.gr για την υποψηφιότητα του, στέλνει μήνυμα στους δημότες και τονίζει τις προτεραιότητες για το «αύριο» της Βάρης. 

Πείτε μας λίγα λόγια για τη διαδρομή σας για να σας γνωρίσουν καλύτερα οι συνδημότες/τησες;

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο υπέροχο προάστιο της Νότιας Αττικής στη Βούλα όπου ολοκλήρωσα τις εγκύκλιες σπουδές μου. Φοίτησα στο ΔΙΕΚ Γλυφάδας στο τομέα του εμπορίου και των διεθνών σχέσεων. Καθώς βρίσκομαι με ακαδημαϊκές σπουδές στο τμήμα της Νομικής στο κολέγιο των Αθηνών.

Τι είναι εκείνο που σας έκανε να βάλετε υποψηφιότητα σε αυτές τις δημοτικές εκλογές;

Την υποψηφιότητα μου κατά κύριο λόγο την οφείλω στην πρόταση του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου να με τοποθετήσει υποψήφιο στο τοπικό συμβούλιο της Βάρης. Όμως από νεαρή ηλικία η αγάπη για τον τόπο μου και τους πολίτες του με ώθησαν στην επιθυμία να προσφέρω τις ικανότητες μου για την πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής μας.
 
Επιπλέον παρατηρώντας όλα αυτά τα χρόνια το ανύστακτο ενδιαφέρον του Δημάρχου μας για την εξέλιξη της πόλης μας και την ευρύτερη συνοχή του συνδυασμού του με οδήγησαν στην απόφαση αυτή.
pagonis_1

Γιατί θα πρέπει οι πολίτες να δώσουν εμπιστοσύνη στον Γιάννη Παγώνη και ποιο είναι το μήνυμα σας στους δημότες της Βάρης;

Κατά λαϊκή ομολογία, είμαι γέννημα θρέμμα της Βούλας με γονείς που κατάγονται από την περιοχή μας και μάλιστα η οικογένεια του πατέρα μου προέρχεται από τους πρώτους πρόσφυγες που εγκαταστάθηκαν στη Βούλα μετά την Μικρασιατική καταστροφή. Η περιοχή αυτή είναι ο τόπος που γεννήθηκα, ανατράφηκα και γαλουχήθηκα όλα τα χρόνια και μόνο αυτό νομίζω αποτελεί σημαντικό κριτήριο για την επιλογή μου ως δημοτικό σύμβουλο από τoυς ψηφοφόρους της περιοχής.

Συγκεκριμένα για τους δημότες και κατοίκους της Βάρης θέλω να τονίσω την αγάπη μου και το αμέριστο ενδιαφέρον μου για την περιοχή μας, μιας πόλης η οποία ουσιαστικά εξαιτίας παλαιότερων επιλογών παρέμεινε στάσιμη στον τομέα της ανάπτυξης σε αντίθεση με την Βούλα και την Βουλιαγμένη. Είμαστε όμως εδώ για να προχωρήσουμε μαζί με ομόνοια και συνεργασία με όλους τους πολίτες της Βάρης μηδενός εξαιρουμένου, ώστε καμία ψήφος να μην περισσεύει για να προχωρήσουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη και ανάδειξη της περιοχής μας.

pagonis_3

Είστε ένας νέος άνθρωπος. Τι είναι αυτό που θα βάζατε πρώτη προτεραιότητα για την Βάρη εάν και εφόσον εκλεγεί ο συνδυασμός σας και εσείς;

Όλοι μαζί πρέπει να θέσουμε προτεραιότητες για σημαντικά έργα που θα αναδείξουν την Βάρη. Με επίπονες και διαρκείς προσπάθειες όλα αυτά τα χρόνια ο Δήμαρχος μας κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι προσπαθούν για ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο όλων των πολιτών και κάθε γειτονιάς στη Βάρη. Αρχική προτεραιότητα είναι η αποπεράτωση του έργου του ρέματος στο Κόρμπι της Βάρης ώστε να κλείσει η πληγή αυτή που ταλανίζει τους κατοίκους της και ολόκληρη την πόλη.
 
Τέλος η υλοποίηση έργων υποδομών και ρυμοτομίας είναι άλλη μια σημαντική προτεραιότητα που θέτουμε στην περιοχή μας. Ας μπούμε στην μάχη να εργαστούμε σκληρά προς όφελος της πόλης μας και των κατοίκων της και γι αυτό ζητώ την ψήφο και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου και όλοι μαζί να δώσουμε χώρο και τόπο στη νέα γενιά να ασχοληθεί πραγματικά με τα προβλήματα την ανάδειξη και την επίλυση τους. Γιατί πραγματικά πιστεύω ότι ο λαός είναι η λύση στα προβλήματα της κάθε περιοχής.