Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Βούλα, σε ένα προάστιο της Ανατολικής Αττικής. Για εμένα προσωπικά, θεωρείται ένας από τους ομορφότερους δήμους με τις ωραιότερες αναμνήσεις της παιδικής εφηβικής ηλικίας. Τότε που μας χαρακτήριζε η ανεμελιά και το παιχνίδι στις γειτονιές.

Έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου στο τμήμα του Διεθνούς Εμπορίου με ειδίκευση στα Διεθνή Νομικά Θέματα, τα Διεθνή Οικονομικά και την Εμπορική Μελέτη Ξένων Αγορών και των Διαπραγματεύσεων του Πειραματικού Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας. Επιπλέον έχω συμμετάσχει σε επιστημονικές ημερίδες στον τομέα του DIGITAL BRAND EXPERIENCE, DIGITAL MARKETING, E- COMMERCE.

Παράλληλα σπουδάζω στο 2ο έτος του τμήματος της Νομικής σε Ιδιωτικό Κολλέγιο των Αθηνών. Επιπλέον έχω διατελέσει από το 2019 Υπεύθυνος Εθελοντισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΟΝΝΕΔ ΕΥΒΟΙΑΣ και από το 2022 μέχρι και σήμερα εξελέγην  Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ΣΚΥΡΟΥ.

Έχοντας διανύσει αυτά τα παιδικά – εφηβικά χρονιά βγήκα στην αγορά εργασίας με ωριμότητα και καλλιέργεια με την τύχη να κάνω μια δουλειά που με ευχαριστεί και με γεμίζει. Γυρίζοντας αργά το βράδυ στο σπίτι γεμάτος εμπειρίες και γνώσεις, σε μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία το αίσθημα της ευθύνης για όσα πρέπει να προσφέρουμε στην κοινωνία μας γινόταν όλο και πιο έντονο.

pagonis-konstantellos

Λέγεται μικρόβιο; Η ενασχόληση με τα κοινά; Λέγεται ανάγκη για προσφορά στην κοινωνία μας; Η απάντηση έρχονταν μέσα από συζητήσεις με ανθρώπους σε μεγαλύτερη ηλικία που με το παράδειγμα τους μου έδειχναν τον δρόμο. Η ενασχόληση με τα κοινά για έναν νέο άνθρωπο είναι μονόδρομος αν θέλει πραγματικά έναν τόπο που προοδεύει εξελίσσεται και λύνει τα μακροχρόνια προβλήματα. Είτε από την θέση του ψηφοφόρου είτε ακόμα και πιο ενεργά από την θέση του υποψήφιου.

Η νέα γενιά όπου ανήκω και εγώ, θα πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή, το μέλλον μας ανήκει και πρέπει να το βλέπουμε με αισιοδοξία και με βήματα προόδου! Προσωπικά όμως αν με ρωτάτε σε μια ερώτηση που πρέπει να απαντήσω: Ποιο ήταν το κίνητρο σας για να ασχοληθείτε με τον Δήμο; Θα απαντούσα με μια φράση «Η αγάπη μου για τον τόπο! όπου μεγάλωσα συνεχίζω να κατοικώ και δραστηριοποιούμαι».

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου θα είμαι Υποψήφιος Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα της Βάρης με την παράταξη «Πόλη για να Ζεις» και Δήμαρχο τον κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω θέρμα για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στην ομάδα του και να με ένταξη στο ψηφοδέλτιο του. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που καθημερινά συναντώ για την δύναμη που μου δίνουν και τα καλά τους λογία. Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας μου με στηρίζουν και μου δίνουν την δύναμη να συνεχίσω.

pagonis_2

Το μεράκι λοιπόν της ενασχόλησης με τα κοινά μου ανοίγει τον δρόμο της δημιουργίας και της προσφοράς. Η άμεση σχέση με τους πολίτες με βοηθά να αφουγκραστώ τους προβληματισμούς τους και μου δίνει την πολύτιμη δυνατότητα να βοηθώ ουσιαστικά στην επίλυση του προβλήματος τους τοποθετώντας τις περισσότερες φορές τον εαυτό μου στην θέση τους. Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν χωρα μικροπολιτικές, είναι άμεση και πρέπει να απέχει απο κομματικές πρακτικές και νοοτροπίες. Το νόημα της άλλωστε είναι η σωστή διαχείριση και καλύτερη ποιοτική ζωή των πολιτών με λιγότερα προβλήματα που μπορεί δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Το όραμα μου για τον Δήμο μου είναι η μετάβαση σε μια «Νέα Εποχή» στην οποία έχει ως κύρια χαρακτηριστικά την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, την ΑΝΑΠΤΥΞΗ, την ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Το συγκεκριμένο πλαίσιο αναπόφευκτα αναπτύσσει το αίσθημα ασφάλειας και κοινωνικής προστασίας. Μια έξυπνη πόλη προσβάσιμη για όλους και φιλική προς το περιβάλλον. ο Δήμος μας ένας Δήμος πρότυπο!

Σας ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που ευελπιστώ να μου δώσετε με την ψήφο σας έτσι ώστε να έρθω ακόμα πιο κοντά σας έτσι ώστε να σας εκπροσωπήσω επάξια στον Δήμο μας. Για να πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον δήμο μας ακόμα πιο ΨΗΛΑ!

ΠΑΓΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Ε. Βάρης.