Ο Αστέρας Βάρης επέστρεψε στη Γ’ Εθνική με εντυπωσιακή νίκη με 2-0 επί της Ελλάς Σύρου. 

Η ομάδα του Γιώργου Καβάση, αγωνίστηκε με πάθος και τελικά πέτυχε τον στόχο της, που ήταν οι πρώτοι 3 βαθμοί, αυτό που δεν περίμεναν πολλοί ήταν οι γηπεδούχοι να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για γκολ από το πρώτο παιχνίδι.

Σίγουρα, βοήθησε η “χημεία” που υπάρχει στην ομάδα από την περσινή σεζόν, μιας και έχουν μείνει αρκετοί παίκτες, αλλά και το γεγονός ό,τι αγωνίζονται και νέοι ποδοσφαιριστές που έχουν διάθεση και μεγάλη όρεξη για να πρωταγωνιστήσουν. Στα αξιοσημείωτα του Αστέρα Βάρης, είναι ό,τι αγωνίστηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές, προερχόμενοι από την ομάδα Β’ του Αστέρα και πιο συγκεκριμένα οι Σακελλάρίουν, Μπελαβράκης, Χριστίνης και Μπάκας.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης

Οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 18ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Ντούλια να γίνεται αποδέκτης της μπάλας έπειτα από ολιγωρία της άμυνας και με ψιλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και προσπάθησαν με σέντρες να απειλήσουν, όμως οι αμυντικοί του Αστέρα αντέδρασαν σωστά και απομάκρυναν τη μπάλα.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σφραγίσουν τη νίκη τους στο 57ο λεπτό, με τον Σακελλαρίου να βγάζει τη σέντρα από δεξιά και ο Καλέλα με προβολή να κάνει το 2-0! Στο σημείο αυτό, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να γίνουν πιο απειλητικοί, αλλά ο Μαρινάκης ήταν στη θέση του όπου χρειάστηκε.

Οι παίκτες του Καβάση, δεν σταμάτησαν να κάνουν επιθέσεις, με αποτέλεσμα να χάσουν αρκετές ευκαιρίες με τους Μπελαβράκη, Χριστίνη, Ντούλια και Μαγγανά, αν ήταν πιο προσεκτικοί το σκορ του αγώνα σίγουρα θα ήταν διαφορετικό.

Εντυπωσιακή η παρουσία των φιλάθλων του Αστέρα Βάρης που έδειξαν ό,τι και φέτος θα είναι δίπλα στην ομάδα και στην προσπάθεια να κάνουν μια καλή πορεία στη Γ’ Εθνική και τον 3ο όμιλο.

Αστέρας Βάρης (Καβάσης Γιώργος): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Σακελλάρίου (88′ Γκέργκι), Ανδριόπουλος, Μπάρα, Μάγγος, Μπελαβράκης, Χριστίνης (65′ Μπάκας)), Καλέλα (65′ Μαγγανάς), Ντούλιας (77′ Καλύβας), Βασιλειάδης (65′ Πικούλης).

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας Παναγ.): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Ζάχι (67′ Μπακατσέλος), Οικονομόπουλος, Μάγκας, Μπόσιο, Καρμοίρης (58′ Κασάπης), Πρεβεζάνος, Κόντσι (58′ Παυλόπουλος), Μηνάς (67′ Παράβαλος), Ρούσσος, Καραμολέγκος.

vivasports.gr