Από το 1980 που ξεκίνησε τη λειτουργία του, ο Πρωτέας Βούλας έχει το όραμα να αποτελεί πρότυπο υποδειγματικής ανάπτυξης του μπάσκετ στη χώρα μας. Με αφετηρία το παραλιακό προάστιο της Αττικής, ο Πρωτέας έχει επιτύχει σήμερα να κυριαρχεί στην Ελληνική μπασκετική πραγματικότητα.

Αποτελώντας τον Σύλλογο με τα περισσότερα εγγεγραμμένα μέλη στην Αττική και έναν από τους μεγαλύτερους σε όλη τη χώρα, ο Πρωτέας έχει περισσότερους από 650 ενεργούς αθλητές, 9 γήπεδα, 45 τμήματα και μια ομάδα 18 εξειδικευμένων προπονητών.

Σήμερα, η Διοίκηση του Πρωτέα Βούλας με Πρόεδρο τον κο Στέργιο Γεωργακόπουλο εργάζεται με πάθος για να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο αθλητικών υπηρεσιών στους αθλητές της Ακαδημίας του, κάνοντας πράξη παράλληλα το μότο της Ακαδημίας «Μια ομάδα, μια οικογένεια!».

ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ – ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Νέο λογότυπο – Νέο website

Η νέα αθλητική σεζόν για το 2023-2024 φέρνει σειρά εξελίξεων σε όλα τα επίπεδα για την Ακαδημία του Πρωτέα και υπογραμμίζεται συμβολικά από την ανανέωση της ταυτότητάς του. Το παλιό λογότυπο δίνει τη σειρά του σε ένα νέο, σύγχρονο σήμα, που αντικατοπτρίζει τις αξίες και τη σημαντική ιστορία του.

Παράλληλα, ο Πρωτέας λανσάρει το νέο του, σύγχρονο website στη σελίδα www.proteasvoulas.gr που θα λειτουργεί πλέον ως πληροφοριακός κόμβος για τους ανθρώπους του, σε συνδυασμό με τα κανάλια του στα social media (Instagram @proteasvoulasbasket και facebook @proteasvoulas, YouTube @proteasvoulasofficial)

9 γήπεδα για τους αθλητές του Πρωτέα Βούλας

Με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία των προπονήσεων ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, αλλά και των αυξημένων αθλητικών υποχρεώσεών τους, η Διοίκηση του Πρωτέα Βούλας έχει επιτύχει τη διάθεση 9 συνολικά γηπέδων στους αθλητές του: 5 ανοιχτά και 4 κλειστά γήπεδα: 

  • 2 ανοιχτά γήπεδα Juniors, κατάλληλα για μικρές ηλικίες, ώστε οι μικροί αθλητές να αισθάνονται άνεση και ασφάλεια.
  • Στο Αθλητικό Κέντρο Βούλας λειτουργούν το κεντρικό κλειστό γήπεδο, το μικρό κλειστό γήπεδο της Ακαδημίας, και έχει πλέον προστεθεί το πλήρως εξοπλισμένο κλειστό γήπεδο «Dome» με: shooting gun, shooting corrector και ειδικές μπάλες, για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των αθλητών μας.
  • Εξοπλισμένο Γυμναστήριο.
  • Δέσμευση χρόνου σε κλειστά γήπεδα ιδιωτικών εκπαιδευτήριων.

proteas_2

Εξειδικευμένο προσωπικό για μία ολιστική αθλητική εκπαίδευση

Το Τεχνικό Επιτελείο του Πρωτέα Βούλας αποτελείται από προπονητές που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και γνώση στη λειτουργία ακαδημιών. Το νέο προπονητικό πρόγραμμα της σεζόν 2023-2024 έχει στόχο να αγαπήσουν τα παιδιά μας το μπάσκετ, να λειτουργήσουν ως Μέλη μιας ομάδας και να βελτιωθούν τόσο στο αθλητικό, όσο και στο τεχνικό μέρος του παιχνιδιού.

Εξειδικευμένος γυμναστής: φροντίζει να μπουν οι σωστές βάσεις από τις πιο μικρές ηλικίες έως τα μεγαλύτερα παιδιά, ώστε να γίνει το κάθε παιδί της Ακαδημίας ο καλύτερος αθλητής που θα μπορούσε να γίνει.

Αθλητικός Ψυχολόγος: με στόχο να στηρίξει τους αθλητές του σε θέματα που αφορούν στη μείωση του άγχους και των ανησυχιών, τη συγκέντρωση, τη διαχείριση της πίεσης και την αύξηση της αυτοπεποίθησης, τη διαχείριση της ήττας και πολλά άλλα.

Κλινικός Διατροφολόγος: για την καθοδήγηση αθλητών και γονέων για τον τρόπο που θα δημιουργήσουν ένα υγιές σώμα και τους χαρίζει γνώσεις χρήσιμες για τη δύσκολη περίοδο της εφηβείας.

My Team & Πρωτέας για την πλήρη ψηφιοποίηση λειτουργίας: Στο Πρωτέα Βούλας, έχουμε επιτύχει την ψηφιοποίηση των διαδικασιών μας μέσω εξειδικευμένης εφαρμογής “myTeam” που λειτουργεί μέσω κινητού τηλεφώνου και υπολογιστή για την εξασφάλιση μιας ομαλής και εύκολης επικοινωνίας και διαχείρισης για όλα τα μέλη της ακαδημίας μας.

Τέλος, στον Πρωτέα Βούλας εργαζόμαστε με πάθος για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή αθλητική παιδεία στα παιδιά μας, ώστε να τιμούμε τον χαρακτηρισμό μας ως η καλύτερη ακαδημία μπάσκετ στην Αττική.

Επικοινωνία για εγγραφές: 2108953823, info@proteasvoulas.gr, www.proteasvoulas.gr