Aλήθεια, πόσοι από τους 1.065 ψηφοφόρους – δημότες που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις βουλευτικές εκλογές του 2019 εκφράζει η ανακοίνωση της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κατά της Δημοτικής Αρχής και συγκεκριμένα του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου;

Πόσοι, από τους υποψήφιους βουλευτές της Ανατολικής Αττικής οι οποίοι θα ζητήσουν την ψήφο των δημοτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης υποστηρίζουν την ανακοίνωση; Τα κορυφαία στελέχη του κόμματος γνωρίζουν για το λιβελογράφημα που εξέδωσε η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ;

Σαφώς και δεν ρωτήθηκε κανείς από τους παραπάνω και η απόφαση για την ανακοίνωση κατά του Δημάρχου πάρθηκε από ένα πρόσωπο, το οποίο έχει μετατρέψει σε μαγαζάκι του την Τοπική Οργάνωση.

Κρυβόμενος πίσω από το όνομα της ιστορικής παράταξης παίζει το δικό του τοπικό-πολιτικό παιχνίδι. Oι προσπάθειες που έχει κάνει είτε μόνος του, είτε με την υποστήριξη άλλου υποψήφιου δημάρχου έχουν πέσει στο κενό, και πλέον χρησιμοποιεί το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για να εξαπολύει τις επιθέσεις του προς τον Δήμαρχο.

Δεν έχει το πολιτικό θάρρος να βγει με το όνομα του και να αντιπαρατεθεί με τον Δήμαρχο, δεν το έκανε, δεν το κάνει, ούτε θα το κάνει. Είναι μια προσωπική εμπάθεια και τίποτα παραπάνω.

Η ουσία είναι, ότι ο μεγάλος χαμένος σε επικοινωνιακό επίπεδο είναι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης