Ότι θα είναι ξανά υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής αποκάλυψε ο Γιώργος Πατούλης μιλώντας  στην εκπομπή «Στο Κέντρο» και τον Γιώργο Κουβαρά.

«Πιστεύω ότι σε αυτή τη θητεία έχουμε βάλει τις ράγες, έχουν γίνει πολύ σημαντικά έργα, αλλά έχουν προγραμματιστεί πολύ σημαντικότερα για την επόμενη θητεία. Άρα δεν αφήνουμε κάτι το οποίο δεν έχουμε ολοκληρώσει. Η επιθυμία μου είναι να συμμετάσχω και βέβαια με την ετυμηγορία του κόσμου που πιστεύουμε ότι είναι θετική, θα μας δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε το έργο. «Προφανώς θα είμαι υποψήφιος», δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης.

Όσο για το αν θα τον στηρίξει η ΝΔ είπε: «Καταρχάς και με την κυβέρνηση και με τη Νέα Δημοκρατία έχουμε εξαιρετικές σχέσεις, συνεργαζόμαστε σε όλα τα επίπεδα. Από την άλλη πλευρά, θα σας πω ότι εμείς μπορεί να έχουμε κομματικές ταυτότητες, δεν έχουμε κομματικές παρωπίδες, άρα είμαστε για όλους τους πολίτες. Θεωρούμε ότι με τη στήριξη, όπως ακριβώς συνέβη στην πρώτη μας θητεία των πολιτών πάνω απ’ όλα, αλλά και της παράταξης, θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε.

Δεν βλέπω κανένα λόγο να μην συνεχίσουμε να μας στηρίζει και η παράταξη μέσα από το έργο μας, το οποίο πλέον είναι διακριτό αλλά και με τη θέλησή μας εμείς να συνεχίσουμε να κάνουμε το έργο, το οποίο σημειωτέον σχετίζεται προφανώς και με το κυβερνητικό έργο, διότι η Αττική αλλάζει μέσα και από τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και τη σχέση και τη συνεργασία την οποία έχουμε».