Ο πύρινος εφιάλτης επέστρεψε χθες, Πέμπτη 16 Ιουνίου στη Βούλα καθώς η φωτιά που ξέσπασε σε οικόπεδο στη συμβολή των οδών Βουτυρά και Προόδου ξύπνησε μνήμες από την πυρκαγιά της 4ης Ιουνίου. Η φωτιά έκαψε χαμηλή βλάστηση  ενώ άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας των 3Β.

Κάτοικος της περιοχής, θέλοντας να ευχαριστήσει τόσο της υπηρεσίες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης όσο και τη Διεύθυνση Πρασίνου, έστειλε στο notiareport.gr την παρακάτω επιστολή.

«Μένω Βουτυρά και Προόδου και σας γράφω για να σας ενημερώσω για την χθεσινή πυρκαγιά. Θέλω να αναφέρω ότι μετά την μεγάλη πυρκαγιά του Πανοράματος, επικοινώνησα με τον Δήμο για την αποψίλωση των οικοπέδων Βουτυρά/Προόδου/Δερβενακίων. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και ευτυχώς δεν είχαμε μεγαλύτερη εξέλιξη της φωτιάς. Αυτό έγινε γιατί ο Δήμος ολοκλήρωσε χθες το πρωί την αποψίλωση στα συγκεκριμένα ιδιωτικά οικόπεδα. Χάρη στο τμήμα πρασίνου του Δήμου δεν είχαμε μεγαλύτερη φωτιά. Και το λέω αυτό γιατί μόλις πέρσι είχαμε ζήσει αντίστοιχη πυρκαγιά στο ίδιο σημείο με μη καθαρισμένα οικόπεδα η οποία ήταν επικίνδυνη για τα σπίτια επί της οδού Βουτυρά». 

Με εκτίμηση Γ.Α.

fotia-voula1