Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής βρέθηκε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος προκειμένου να παραστεί στην αποφοίτηση των δύο κοριτσιών του. 

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του και ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφίες από την τελετή αποφοίτησης των παιδιών του. Να σημειωθεί, ότι οι  δυο του κόρες αποφοίτησαν από ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως Πανεπιστήμια, το Georgetown στην Ουάσιγκτον.

Η τρυφερή ανάρτηση του Δημάρχου: «Το τελευταίο 3ήμερο είναι ίσως το ευτυχέστερο και το πιο έντονα φορτισμένο με θετικά συναισθήματα που έχω ζήσει μέχρι σήμερα και εύχομαι κάθε γονιός να έχει την τύχη και την χαρά να το ζήσει. Οι δυο κόρες μου αποφοίτησαν από ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου. Η Αθηνά μου μετά την Νομική της Αθήνας και το πρώτο της μεταπτυχιακό στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών αποφοίτησε και από την Νομική Σχολή του Georgetown (Georgetown Law School) με το δεύτερο πλέον μεταπτυχιακό της στο Διεθνές εταιρικό φορολογικό δίκαιο αριστούχος (First Class Honors and Dean’s list). Η Πέλλη μου αποφοίτησε αριστούχος (First Class Honors) με 2 πτυχία (double major) στην Διακυβέρνηση (Government) και στην Οικονομετρία (Finance) από το Πανεπιστήμιο του Georgetown και θα συνεχίσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στις ΗΠΑ σε λίγο καιρό. Τις καμαρώσαμε μαζί με τη μαμά τους και την γιαγιά τους Αθηνά στο επιστέγασμα έως και σήμερα των επίπονων προσπαθειών τους και της επιτυχίας τους. Μαζί τους ήταν εξ αποστάσεως και όλοι οι συγγενείς μας και οι δικοί μας άνθρωποι από τα εγκόσμια αλλά και τα επουράνια. Μοναδικές στιγμές. Σας ευχαριστώ κουκλάρες μου όμορφες.»

apofoitisi

apofoitisi1

apofoitisi2

apofoitisi4

apofoitisi5