Το φετινό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό τόσο λόγω των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της πανδημίας του covid-19, όσο και λόγω της αλλαγής συστήματος διεξαγωγής, καθώς οι 14 ομάδες της Α1 κατηγορίας έχουν χωριστεί σε δύο ομίλους των 7 ομάδων, με τις τρεις πρώτες κάθε ομίλου να προκρίνονται στην επόμενη φάση του  πρωταθλήματος.

Η Θέτιδα Βούλας αγωνίζεται στο Β’ όμιλο με ισχυρούς αντιπάλους, όπως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες που πλαισιώνουν τον όμιλο είναι ο ΠΑΟΚ, ο Πανναξιακός, ο Αίας Ευόσμου και ο ΑΟ Πορφύρας. Ο ομάδα της Βούλας πρόλαβε και αγωνίστηκε τέσσερις φορές πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος ελέω πανδημίας. Μπορεί τα πρώτα αποτελέσματα να μην ήταν τα αναμενόμενα, ωστόσο όπως επισημαίνουν οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, η Θέτιδα διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο ικανό να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις του ομίλου.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Βούλας βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετρώντας μια νίκη και τρεις ήττες. Επικράτησε εντός έδρας της ΑΕΚ με 3-1 σετ ενώ παρά την ήττα της από τον Ολυμπιακό σε ένα εκπληκτικό ματς με 3-2 σετ, κατάφερε να «τσιμπήσει» έναν πολύτιμο βαθμό. Τέλος, χωρίς πόντο έμεινε στα παιχνίδια απέναντι στον Πανναξιακό και τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Θέτιδα Βούλας συμμετέχει για 4η φορά στην κορυφαία κατηγορία βόλεϊ γυναικών, φιλοδοξώντας να εδραιώσει την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Α1.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδ Δημοσιογράφος στο φύλλο Νοεμβρίου