Επίσκεψη στο Ασκληπιείο Βούλας πραγματοποίησε την Τρίτη 14 Μαϊου ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Κώστας Πασακυριάκος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Επισκεφτήκαμε για άλλη μια φορά το Ασκληπιείο Βούλας. Το μοναδικό δημόσιο νοσοκομείο σε όλη τη νοτιοανατολική Αττική που εξυπηρετεί 1,5 εκατομμύριο ανθρώπους. Πολλά και σημαντικά τα προβλήματα και οι ελλείψεις.

Σε αυτά έρχεται να προστεθεί η απόφαση της διοίκησης του Δήμου, να πάρει τα 5 στρέμματα που χρησιμοποιούνται ως χώρος στάθμευσης για ασθενείς, επισκέπτες, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, για να προχωρήσει “σχέδια ανάπλασης” της εισόδου της πόλης.

“Αυτοί οι σχεδιασμοί δεν πρέπει να προχωρήσουν. Είναι ζωτικός χώρος ενός νοσοκομείου που εξυπηρετεί εκατομμύρια ανθρώπους. Κάθε σχεδιασμός που μπορεί να ανοίξει την όρεξη ιδιωτικών συμφερόντων μάς βρίσκει αντίθετους”, τόνισε ο Κώστας Πασακυριάκος.

Στη συνέχεια κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον Κώστα Πασακυριάκο συναντήθηκε και με διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου καθώς και με τον Διοικητή, Θεόδωρο Ρούπα.»