Την πρώτη προεκλογική συγκέντρωση ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών της 19ης Μαϊου, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Κώστας Πασακυριάκος.

Η εκδήλωση έγινε την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στην αίθουσα «Ιωνία» στη Βούλα με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης να ανακοινώνει και επίσημα την συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές.

Σε μια σύντομη ομιλία, ο Κώστας Πασακυριάκος έκανε ένα μίνι απολογισμό της θητείας του ως επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Η Λαϊκή Συσπείρωση ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τις εργασιακές σχέσεις, με ζητήματα υποδομών, την αντιπλημμυρική προστασία της πόλης ενώ υπογράμμισε την παρέμβαση που πραγματοποίησε στο μείζον θέμα της διευθέτησης του ρέματος του Κόρμπι. Εστίασε στα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν καθημερινά τις μικρομεσσαίες επιχειρήσεις στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

pasak2.jpg

«Σήμερα ξεκινάμε έναν πάρα πολύ σημαντικό αγώνα και σας καλώ να συστρατευτείτε μαζί μας τόσο στον εκλογικό αγώνα όσο και στην επόμενη μέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί βλέπω σήμερα κανούργια πρόσωπα και είναι ένα θετικό στοιχείο για τον συνδυασμό μας» τόνισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Την εκδήλωση παρακολούθησε και ο πρώην Δήμαρχος Βάρης, Παναγιώτης Καπετανέας

pasak3.jpg