Η μετακίνηση του δημοτικού συμβούλου Σπ.Βαλάτα και των τοπικών συμβούλων Φαίδωνα Φιορέντζη και Βελεντίνης Λυκιαρδοπούλου από τον συνδυασμό του Δημήτρη Δαβάκη στην παράταξη του Δημάρχου έφερε την αντίδραση του επικεφαλής του «Κύματος Ενωμένων Πολιτών».

Με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, ο Δημήτρης Δαβάκης ζητά την άμεση παραίτηση τους από τη θέση που κατέχουν. Το notiareport.gr επικοινώνησε με τον Σπύρο Βαλάτα για ένα πρώτο σχόλιο.

«Είμαστε τέσσερις πριν τις εκλογες και ο Κος Δαβάκης δεν έχει ακόμα ανακοινώσει αν θα κατέβει υποψήφιος ή θα ενταχθεί σε κάποιο άλλο σχήμα. Κατανοώ την αντίδραση του. Έχει δε προσωπική χροιά, πράγμα που δείχνει ρεβανσισμό, διοτι οι άλλοι δυο που διαγράφονται έχουν ανακοινώσει τις προθέσεις τους, μήνες πριν. Ας ανακοινώσει επίσημα και δεσμευτικά τι θα κάνει και μετά θα αποφασίσω τι θα πράξω.

Πρέπει όλοι να κοιτάξουμε μπροστά. Να σηκώσουμε τα μανίκια και να εργαστούμε με γνώμονα τις ανάγκες του δημότη. Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν αφορούν κανένα. Μόνο το αποτέλεσμα μετρά. Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον κ. Δαβάκη για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια αλλά αποφάσισα να συστρατευτώ με τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο για τους λόγους που έχω αναλύσει», τόνισε στο notiareport.gr

Aναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού «Κύμα Ενωμένων Πολιτών»

«Το Κύμα Ενωμένων Πολιτών και ο επικεφαλής Δημήτρης Δαβάκης, έπειτα από τη δημοσιοποίηση της συμμετοχής στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2019, του δημοτικού συμβούλου κ. Σπύρου Βαλάτα και των τοπικών συμβούλων Βάρης και Βουλιαγμένης κ.κ. Φαίδωνα Φιορέντζη και Βαλεντίνης Λυκιαρδοπούλου με άλλη δημοτική κίνηση, ανακοινώνει τη διαγραφή τους από το συνδυασμό.

Αναμένουμε την άμεση παραίτησή τους από τη θέση που κατέχουν, ως οφείλουν.»

Για το Κύμα Ενωμένων Πολιτών
Δημήτρης Δαβάκης