Η Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μαρία Σίνα, σε επικοινωνία που είχε με το notiareport.gr την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου επιβεβαίωσε τις φήμες περί υποψηφιότητάς της για Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Όπως είχαμε αποκαλύψει στις 22 Νοεμβρίου, η Μαρία Σίνα βρισκόταν ένα βήμα πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της ωστόσο για προσωπικούς λόγους πήρε παράταση λίγους μήνες και έτσι με την αυγή του νέου έτους, η Μαρία Σίνα ανακοινώνει μέσω του notiareport.gr την πρόθεσή της για να διεκδικήσει το τιμόνι του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με την Μαρία Σίνα, η επίσημη ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί εντός ολίγων ημερών. Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα γίνει μέσω επιστολής στον Τοπικό τύπο ή μέσω συνέντευξης στους δημοσιογράφους της περιοχής.

«Θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαϊου. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρω πως δεκάδες συμπολίτες μας στηρίζουν το ψηφοδέλτιο μας. Υπάρχουν αρκετά ονόματα που συμμετείχαν στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές αλλά και νέα πρόσωπα που επιθυμούν να προσφέρουν στον τόπο μας. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν όταν θα έχουμε ολοκληρώσει την ομάδα μας» ανέφερε η Μαρία Σίνα στο notiareport.gr.

«Για την υποψηφιότητά μου έχει ενημερωθεί ο πρώην Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης, Σπ.Πανάς» τόνισε η Μαρία Σίνα.

Σε ερώτηση μας, για το ενδεχόμενο να τεθεί επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης, η Μαρία Σίνα απάντησε πως κάτι τέτοιο θα αποφασιστεί μετά από συζητήσεις μεταξύ του Σπ.Πανά και των στελεχών της παράταξης.

Είναι η τρίτη υποψηφιότητα στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μετά από αυτή του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστα Πασακυριάκου.