Όπως είχε επισημάνει ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και έγραψε το notiareport.gr, στόχος του Δήμου 3Β είναι μέχρι το τέλος του 2017 θα μην υπάρχει ούτε ένας χωματόδρομος στη Βάρη.

Μετά την δημοσίευση της ανακοίνωσης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, το notiareport.gr δέχτηκε δεκάδες μηνύματα κατοίκων της Βούλας, για έναν δρόμο που ο Δήμος τον παρουσίασε «ολοκληρωμένο» ενώ η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική κάτι που αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.

Ο λόγος για την οδό Σπύρου Μελά στα Πηγαδάκια της Βούλας. Στο Δελτίο Τύπου, η δημοτική αρχή αναφέρει ότι είναι κατασκευασμένος και έτοιμος προς χρήση. Τα σχόλια δικά σας…

a1.gif

Μάλιστα, στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, συζητήθηκε το θέμα της οδού Σπύρου Μελά στα Πηγαδάκια. Στον συγκεκριμένο δρόμο, βρέθηκαν αρχαία και η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν κατόπιν μελέτης που υπάρχει ο αρχαίος δρόμος θα σκεπαστεί και θα κατασκευαστεί ένα ομοίωμα αυτού ώστε ο χώρος να δοθεί προς χρήση.

ar2.gif

Γιατί ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ανακοίνωσε τον συγκεκριμένο δρόμο ολοκληρωμένο ενώ στην πραγματικότητα δεν περνά ούτε άρμα μάχης; Γιατί ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να «επικοινωνήσει» στους δημότες τα έργα που έχει πραγματοποιήσει (;) και συνεχώς υποπίπτει σε λάθη; Μήπως ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έχει πλέον την ανάγκη να «γλυκάνει» τους δημότες ενόψει και των δημοτικών εκλογών (αν και αργούν).

Μήπως αν ψάξουμε περισσότερο και άλλους ολοκληρωμένους δρόμους θα βρούμε αντίστοιχες καταστάσεις;

ar3.gif

• Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν χθες (27/3/17) λίγες ώρες μετά το δελτίο τύπου του Δήμου 3Β.