Για να συμμετάσχει κάποιος στα παίγνια των VLTs θα πρέπει να διαθέτει ειδική (ηλεκτρονική) κάρτα παίκτη, η οποία θα βρίσκεται τοποθετημένη στο μηχάνημα καθ’ όλη τη διάρκεια διενέργειας του παίγνιου.  Μέσω της κάρτας θα καταγράφεται κάθε ποντάρισμα, όπως επίσης και κάθε απώλεια ή κέρδος χρημάτων από τον παίκτη.

Σύμφωνα με την ΕΕΕΠ, ο ελληνικός κανονισμός διενέργειας του παιγνίου, είναι ο δεύτερος πιο αυστηρός μετά από εκείνον που ισχύει στη Νορβηγία.

                                                           Πως είναι ένα κατάστημα Play Opap

Ο χώρος ενός Play OPAP χωρίζεται σε τρία μέρη: Χώρος υποδοχής, καρτών & ταμείου αρχικά, lounge room & WC (καναπές αναμονής και τουαλέτα) και χώρος διασκέδασης, όπως συνήθιζαν να αποκαλούν το χώρο με τα παιγνιομηχανήματα-“φρουτάκια”.

✔️Ο πρώτος χώρος είναι προσαρμοσμένος για να στέκεται ο υπεύθυνος του καταστήματος και να εκδίδονται, αλλά και να γεμίζουν/αδειάζουν οι Ατομικές Κάρτες Παίκτη.
✔️Ο δεύτερος χώρος βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον πρώτο. Είναι κυρίως χώρος αναμονής και ξεκούρασης. Περιλαμβάνει και την τουαλέτα.
✔️Ο τρίτος χώρος, ο χώρος διασκέδασης, έχει σκοτεινό ταβάνι και φώτα black light, κάτω εντυπωσιακές χρωματιστές μοκέτες, λίγα φώτα γενικώς και καθόλου παράθυρα.

                                                           Ώρες λειτουργίας

Το κατάστημα Play Opap στη Βάρη θα λειτουργεί καθημερινά και (15) δεκαπέντε μέρες τον χρόνο θα είναι ανοικτό όλο το 24ωρο.

✔️ Κυριακή – Πέμπτη από τις 10:00 έως τις 02:00
✔️ Παρασκευή & Σάββατο από τις 10:00 έως τις 04:00

Για να μπεις σε Play OPAP, πρέπει να είσαι άνω των 21 ετών.

Λ.Βάρης & Ηρακλείου, Bλάχικα Βάρης