Σας συστήνουμε την Trees4Greece, μία νότια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία κι ένα νότιο εγχείρημα με σκοπό να κάνουμε την Ελλάδα πιο πράσινη, να τη βοηθήσουμε να «αναπνεύσει» ώστε να μπορέσει να προσφέρει περισσότερα στις επόμενες γενιές (και στις υπάρχουσες) και μία υπέροχη προσπάθεια για να επαναφέρουμε τη διαφάνεια στις δωρεές και την προσφορά.

Τι διαφορετικό φέρνει η Trees4Greece στη μεταφύτευση δέντρων

Η διαφορετικότητα της Trees4Greece είναι στη διαφάνεια κατά τη διαδικασία της προσφοράς, αλλά και μετά την ολοκλήρωση αυτής.

Η Trees4Greece σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το γεωγραφικό διαμέρισμα, όπου θέλετε να φυτέψετε το δικό σας μεγαλωμένο δέντρο. Επιπλέον- και πολύ σημαντικό- μπορείτε να παρακολουθείτε την ανάπτυξη του δέντρου σας και της περιοχής όπου αυτό ζει. Η διαδικασία του tracking επιτυγχάνεται τόσο μέσα από τον διαδραστικό χάρτη της Trees4Greece, όσο και μέσα από τα local communities που έχει δημιουργήσει η ομάδα της για την ενημέρωση, τη φροντίδα και την προστασία των δέντρων που μεταφυτεύονται.

t1

Μετά από κάθε δωρεά που κάνετε στην Trees4Greece, λαμβάνετε έναν μοναδικό ηλεκτρονικό κωδικό ο οποίος θα επιβεβαιώνει τη μεταφύτευση του δέντρου.

Με αυτό τον κωδικό και με την υπηρεσία Track your tree(s) θα μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη κι ανάπτυξη του δέντρου σας.

Trees4Greece: Συχνές ερωτήσεις για τις δράσεις και τις δωρεές

  • Μπορώ να φυτέψω περισσότερα από ένα δέντρα;

Φυσικά εσείς επιλέγετε τα χρήματα που θα διαθέσετε, την περιοχή όπου θα μεταφυτέψετε και τον αριθμό των δέντρων που αντιστοιχούν στη δωρεά σας.

  • Το δέντρο μου θα είναι εκεί που θα το μεταφυτέψω, για πάντα;

Η Trees4Greece φροντίζει για αυτό το «για πάντα». Άλλωστε με το συγκεκριμένο σκεπτικό δημιουργήσαμε τα local communities για την ενημέρωση, τη φροντίδα και την προστασία των δέντρων που μεταφυτεύονται.

  • Μπορώ να έχω πάγια εντολή για την προσφορά μου;

Η δωρεά σας μπορεί να γίνει όσες φορές αποφασίσετε. Αν επιλέξετε την πάγια εντολή για δωρεά ανά μήνα στην Trees4Greece, θα μεταφυτέψετε πολλά δέντρα συμβάλλοντας σ’ ένα πιο πράσινο περιβάλλον κι ένα καλύτερο μέλλον για την ελληνική γη και τις επόμενες γενιές.

  • Θα έχω εικόνα του δέντρου μου;

Μέσω της υπηρεσίας Track your tree(s) και του διαδραστικού χάρτη, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή την ανάπτυξη του δέντρου σας.

  • Σε ποιες περιοχές οργανώνετε δράσεις;

Σε κάθε περιοχή της Ελλάδας, που έχει την ανάγκη.

  • Ποιος μπορεί να προσφέρει στο Trees4Greece κι από ποια χώρα;

Όποιος αγαπάει την ελληνική γη, από οποιαδήποτε μέρος του κόσμου.

  • Πόσο μπορεί να κοστίζει μία δωρεά;

Μία δωρεά μπορεί να ξεκινάει κι από ένα ευρώ!

t2