Όσα ιδιαίτερα και εντυπωσιακά κομμάτια και αν έχουμε στη ντουλάπα πάντα θα πρέπει να έχουμε και μερικά basics ρούχα και αξεσουάρ. Όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε αυτά τα staples στη γκαρνταρόμπα μας τα οποία μας βοηθούν να δημιουργήσουμε τα πιο απλά αλλά και τα πιο βραδινά και glammy συνολάκια μας. Αυτά τα συγκεκριμένα ρούχα συνδυάζονται πολύ εύκολα και μας δίνουν τη δυνατότητα να φτιάχνουμε γρήγορα και εύκολα το outfit για κάθε περίσταση. Σε αυτό το άρθρο, θα μπορέσετε και εσείς να ανακαλύψετε ποια είναι αυτά τα ρούχα ώστε εάν δεν τα έχετε να τα προσθέσετε στη συλλογή σας.

  • Μπλε jean 

Κάθε γυναίκα πρέπει να επενδύσει σε ένα όμορφο και διαχρονικό μπλε jean. Το μπλε jean είναι το παντελόνι που μπορεί να φορεθεί σε κάθε έξοδο, είτε πρόκειται για μια καθημερινή ημέρα στο γραφείο, είτε για μια χαλαρή βόλτα με την παρέα ή ακόμα και σε ένα night out. Τα jeans πάντοτε με το κατάλληλο styling μπορούν να αλλάξουν την αισθητική και να μεταμορφωθούν στο ιδανικό ρούχο για οποιαδήποτε περίσταση. 

  • Μονόχρωμες μπλούζες 

Από γυναικείες μπλούζες https://enzzo.gr/collections/blouses είναι απαραίτητο να έχετε και εσείς μερικές μονόχρωμες μπλούζες χωρίς σχέδια. Είναι μια από τις βασικές επιλογές ρούχου που κάνουμε καθημερινά καθώς ταιριάζουν με τα πάντα και δημιουργούν διαχρονικά και chic συνολάκια.  Σχετικά με τα πιο party και επίσημα look, σίγουρα πρέπει να προσθέσετε στη ντουλάπα σας μερικά πιο extra pieces, όπως top με animal print, με κάποιο ιδιαίτερο design, με κάποια δαντέλα ή ένα πρωτότυπο κόψιμο. 

Μαύρο φόρεμα 

Το little black dress αποτελεί must have κάθε γυναίκας. Μπορεί να φορεθεί από τον χειμώνα μέχρι το καλοκαίρι, πρωί-βράδυ και να συνδυαστεί πολύ εύκολα με κάθε ζευγάρι παπούτσια, για παράδειγμα με γόβες, μποτάκια, πέδιλα και φυσικά μοκασίνια. Είναι επίσης σημαντικό να έχετε στη ντουλάπα σας μερικά φορέματα για γάμο https://enzzo.gr/collections/occasional-dresses-wedding, όπως για παράδειγμα ένα ανοιξιάτικο floral, ένα απλό boho για τις πιο ζεστές ημέρες και φυσικά ένα χρωματιστό girlie φόρεμα. 

Λευκά sneakers 

Ένα ζευγάρι λευκά sneakers είναι τα παπούτσια όπου οπωσδήποτε πρέπει να υπάρχουν στη συλλογή σας. Είναι ένα ξεκούραστο και  fashionable ζευγάρι που μπορείτε να φορέσετε σε ένα all day outfit παραμένοντας άνετη και ταυτόχρονα απολύτως stylish. 

Μποτάκια- Αρβυλάκια 

Τα μποτάκια επίσης αποτελούν must have καθώς πραγματικά μεταμορφώνουν το κάθε outfit σε μια πιο trendy εκδοχή του. Τα αρβυλάκια είναι ένα ζευγάρι που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ κάτι το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε daily looks αλλά και να τα βάλετε σε νυχτερινές εξόδους, όπως για παράδειγμα σε ένα μπαρ, ένα εστιατόριο και σε άλλες εξόδους.